Marţi,
22.09.2020
Cer Senin
Acum
19°C

Festivalul Grădinilor revine în centrul orașului

04 Mai 2016 14:18

Festivalul Grădinilor revine în centrul orașului

Piața Mare din Sibiu se transformă pentru patru zile, 5-8 mai, într-o imensă grădină în care florile vor fi în centrul atenției. Festivalul Gradinilor a ajuns la cea de-a cincea ediție și va aduce la Sibiu cei mai importanți producători de flori, mobilier de grădină, arhitecți, dar și peisagiști.

30 de expozanți din 10 județe îi vor aștepta pe sibieni cu zeci de soiuri de flori, iar noutatea din acest an constă în faptul că vor avea loc workshopuri și demonstrații practice din domeniul peisagistic realizate de profesioniști. Vor avea loc demonstrații practice susținute de către producători și specialiști din domeniu, pe teme legate de cultivarea și întreținerea florilor, a spațiilor verzi, dar și amenajarea grădinilor. Astfel, pasionații de flori și grădinărit vor avea acces direct la informații și tehnici privind grădinile și amenajările exterioare.

În cadrul festivalului va avea loc și un atelier de creație și expoziție de desene pentru copii, „Grădina Eco friendly”. „Vom aborda proiectul din perspective educaționale, promovând curentul «green». Proiectul este dedicat publicului larg și, foarte important, se adresează tuturor categoriilor de vârstă”, spun organizatorii.

Festivalul Grădinilor este un eveniment de responsabilizare socială care își propune să pună în evidență rolul spațiului public, al grădinilor și amenajărilor exterioare în dezvoltarea durabilă a orașului.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus