Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Primăvara este adusă la Sibiu de ansamblul Power Vibes

Primăvara este adusă la Sibiu de ansamblul Power Vibes

În sala Thalia a Filarmonicii de Stat din Sibiu, primăvara este adusă publicului sibian de către ansamblul Power Vibes, în concertul AZUL, primul eveniment din seria Anotimpuri. O poveste despre ritm, energie, armonie și visare, cu un program antrenant și sonorități inedite, în lucrări necântate până acum în România, trioul Power Vibes creează aliaje timbrale spectaculoase, puse în valoare cu măiestrie, într-un spectacol sensibil și totodată dinamic. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 7 mai, de la ora 19.00.

Programul concertului cuprinde lucrări semnate de: Emmanuel Séjourné, Nathan Daughtrey, Randall Meyers, Sigismund Toduță, David Edgar Brown și Sigfrid Karg-Elert. Compus din Irina Rădulescu – marimbă, Alexandru Anastasiu – vibrafon și Ioana Turcu – flaut. Ce prezenți vor avea ocazia să-l vadă pe unul dintre cei mai mari artiști percuționiști români, Alexandru Anastasiu (vibrafon, marimbă), membru al Orchestrei Naționale Radio, a activat în orchestre simfonice, grupuri de muzică de cameră, ansamblul GAME, iar ca solist a fost apreciat în numeroase concerte. A iniţiat proiecte inedite, fiind şi cel care a organizat din punct de vedere artistic în 2012 primul festival de vibrafon din lume, iar în 2014 Festivalul Internaţional de Percuţie, ambele în cadrul stagiunii de la Sala Radio. Începând din 2013, prestigioasa firmă Mike Balter din Statele Unite creează modelul de baghete purtând semnătura “Alexandru Anastasiu”.

Concertul PRIMĂVARA. AZUL face parte din proiectul ANOTIMPURI, organizat de UCIMR și cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Local Sibiu. Biletele s-au pus în vânzare prin eventim.ro și prin rețeaua eventim: librăria Humanitas, magazinele Orange, Vodafone și Germanos. Costul unui bilet este 10 lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus