Vineri,
27.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

Adolescenți tâlhari. Și-au bătut prietenul ca să îi fure banii

Adolescenți tâlhari. Și-au bătut prietenul ca să îi fure banii

Patru tineri ce 17 și 18 ani au fost arestați ieri, după ce l-au bătut și i-au furat banii unui prieten.

Tâlhăria a avut loc vineri spre sâmbătă noaptea, în Avrig. Cei patru, împreună cu un prieten de 27 de ani, au petrecut împreună până în jurul orei 1 noaptea. Apoi au plecat spre case, dar pe stradă, s-au luat la harță. Cei mai tineri din grup l-au bătut pe avrigeanul de 27 de ani, care avea la el 700 de lei și i-au furat banii. Acesta a sunat imediat la poliție. „În urma verificărilor efectuate, în scurt timp au fost identificaţi autorii faptei. Este vorba despre patru localnici ai oraşului Avrig, trei dintre ei cu vârsta de 18 ani şi unul în vârstă de 17 ani”, se arată într-un comunicat din partea IPJ Sibiu.

Cei patru au fost reţinuţi prin ordonanţă timp de 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, instanţa a emis mandat de arestare preventivă în toate cazurile, ca urmare a săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Foto: portalsm.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus