Miercuri,
21.02.2024
Ceata
Acum
-1°C

În culisele sistemului bancar: "Stăpânul universului" la Astra Film Cinema

În culisele sistemului bancar:

Filmul „Stăpânul universului” în regia lui Marc Bauder ne duce în culisele sumbre ale sistemului bancar. Filmul arată cum mirajul profiturilor amețitoare și terenul întotdeauna nesigur pe care operează bancherii elimină etica, falimentează companii, provoacă colapsul statelor și aruncă oamenii în sărăcie.

Conducătorii universului nu sunt nici politicienii, nici armatele, nici națiunile, ci bancherii. Un fost bancher de top din Germania, Rainer Voss, dezvăluie detalii neștiute despre cum funcționează băncile, dar mai ales despre oamenii din spatele sistemului bancar și cum deciziile lor ne afectează pe noi toți. Protagonistul vorbește despre emoțiile, motivațiile și previziunile cu privire la echilibrul fragil al piețelor: ”nu cunosc o altă profesie în care poți face atât de mult rău”. Universul bancar funcționează după propriile coordonate, un univers paralel în care angajații suferă presiuni extreme, dar și extaze financiare.

„Stăpânul universului” a fost premiat la Astra Film Festival 2014 și la Premiile Academiei Europene de film. Flmul va fi proiectat joi, 12 mai de la ora 19:00 la Astra Film Cinema (Piața Mică 11, Sibiu). Prețul unui bilet este de 6 lei. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției.

https://www.youtube.com/watch?v=ru_WLa9f5xU&feature=youtu.be

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus