Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Avalanșă de cetățeni de onoare la Cisnădie. Printre propuneri, și cuscrul primarului

Avalanșă de cetățeni de onoare la Cisnădie. Printre propuneri, și cuscrul primarului

Cinci locuitori ai Cisnădiei au fost distinși cu titlul de Cetățean de onoare al orașului în urma celei mai recente ședințe a Consiliului Local Cisnădie. Pe lângă cei cinci a existat și o a șasea propunere, care nu a mai apucat însă să devină hotărâre: cea a lui Zaharie Hozat, cuscrul primarului Cisnădiei, Gheorghe Huja.

La fel ca și în cazul celorlalte cinci nume propuse pentru titlul de cetățean de onoare, și pentru Zaharie Hozat motivarea acestei propuneri a avut mențiunea ”pentru activitatea desfășurată în slujba comunității”. ”Ținând cont de activitatea desfășurată de domnul Hozat Zaharie, în slujba comunității cisnădiene (…) consider că este necesară și oportună conferirea titlului de cetățean de onoare al orașului Cisnădie domnului Hozat Zaharie, pentru activitatea desfășurată în slujba comunității cisnădiene”, se arată în expunerea de motive semnată de primarul Huja. În nota de prezentare a cuscrului său, sub semnătura lui Huja se arată că Hozat s-a născut acum aproape 64 de ani și a fost maistru textile la Covtex timp de 25 de ani. ”În perioada 1992 – 2010 a fost asociat la SC Esther SRL Cisnădie, iar din 2010 până în prezent este angajat la II Hozat Dorian”. Pastor totodată, Hozat este și consilier local al Cisnădiei din 2004.

Primarul Huja spune că a decis să retragă proiectul de pe ordinea de zi în urma unor atacuri pe care le pune pe seama alegerilor apropiate. ”S-au făcut o serie de glume proaste pe seama faptului că acest om este și cuscrul meu. Dar este un serios, un om de frunte al acestui oraș se ocupă de copii prin intermediul unei grădinițe, are 500 de oameni la biserica pe care o conduce. Deci glume proaste. Nu mi-e de mine, ci de omul acesta care pur și simplu nu a mai vrut să fie nominalizat. S-a retras. De aceea am retras în cele din urmă proiectul de pe ordinea de zi. Dar așa sunt oamenii, urmăresc tot felul de chestii doar-doar mai câștigă teren. Ce să-i faci, asta-i viața. E vorba de oameni de nimic, care nu au serviciu și se țin numai de glume proaste”, a declarat Huja pentru Turnul Sfatului.

Ceilalți cinci care au primit titlul de cetățean onoare al orașului în urma ședinței consiliului local din aprilie sunt Constantin Stan, Ioan Brătilescu, Radu Nechifor, Dumitru Stan Măricuță și Aurel Iordache (în cazul acestuia, titlul a fost acordat postum).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Klein Horsti

Acum 7 ani

Huha -camatarul analfabet -sper sa se duca cat mai repede la parnaie...la ce jaf a facut in Cisnadie cu camarila lui de lingai incompetenti!...huja ,am vrut sa scriu.
Raspunde

Un Oarecare

Acum 7 ani

Se știe ca Mircea Lunca este prieten bun cu CT ... Sau nu ?
Raspunde

VERBICEANU LUCIAN

Acum 7 ani

Dar preotii din Cisnadie, si alti pastori neoprotestanti (precum stimabilul domn Zaharia Hazat), respectiv profesorii nu au sub obladuirea lor sute, chiar mii de suflete? Ce lucru maret a facut Zaharia Hozat pentru orasul Cisnadie? Cand vrei sa stai de vorba cu el, te ia peste picior. Acesta s-a ocupat numai de afaceri prin intermediul Bisericii Crestine dupa Evanghelie, Cisnadie. Daca ii se va conferii acestui afacerist titlul de onoare al orasului, eu, LUCIAN V. VERBICEANU, am sa inaintez Consiliului Local si Primariei Orasului Cisnadie un proiect de hotarare de consiliu de renuntare la cetatenia mea al orasului Cisnadie cu motivarile de riguare. Asa ar trebui sa faca toti cisnadienii, carora le mai pasa de orasul lor si care vor sa mai aiba taria si demnitatea de a mai fi si afirma ca sunt MANDRII CA SUNT CISNADIENI.
Raspunde

tot ala

Acum 7 ani

Pai a făcut ! Sa îndobitocesti lumea la adunare și sa le spui pe cine sa voteze este o fapta dumnezeiasca
Raspunde

anonimus

Acum 7 ani

"Din nou rau intentionatii, cei carora nu merita nici macar sa le pronunt numele, dar care vor prin minciuna si dezinformare sa conduca o urbe, vor cu orice pret sa va induca in erore. Acestia au scris ca si domnul Hozat Zaharie a fost nominalizat, lucru care nu este adevarat, dar care poate fi dovedit si prin acte. " citat de pe pagina oficiala a orasului Cisnadie. Minte asta cum respira.
Raspunde

jos cu hotu

Acum 7 ani

O primarie plina de sageti pupincuristi si lingai toti adunati la un loc un cancer curat de care trebuie scapat neaparat. Am ajuns sa fim condusi de niste hoti un camatar care fura de rupe ca el face ca el drege si asa mai departe ori cine ar iesi primar tot cu promisiunile raman oameni din oras ca nu se face nimic odata ajuns pe scaun sa va luati adio de la promisiuni ca fapte nu o sa vedeti . Cu bani ce a tinut o echipa de fotbal si de handbal se putea face altceva cu bani aia dar de acolo sa furat bani la greu .Deci avem un oras condus de hot si alti pe langa el
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus