Sâmbătă,
05.12.2020
Innorat
Acum
11°C

Învățământul copșan se reinventează

10 Mai 2016 13:40

Învățământul copșan se reinventează

Din toamna acestui an, instituțiile de învățâmânt din Copșa Mică se vor uni sub administrația Liceului Tehnologic “Nicolae Teclu”. Schimbarea vine în urma hotărârii Consiliului Local Copșa Mică de a reorganiza rețeaua școlară din localitate, după o analiza făcută împreună cu consiliile de administrație ale școlilor.

Ieri, în cadrul unei întâlniri care a avut loc la Școala Gimnazială din oraș, primarul Daniel Tudor Mihalache a rugat ca odată cu această reorganizare profesorii să găsească soluții ca mersul la școală să fie o plăcere pentru elevi și astfel să se reducă și rata abandonului școlar.

“Domnul Primar Daniel Tudor Mihalache, a participat, în Centrul de Documentare al Școlii Gimnaziale Copșa Mică, la un consiliu profesoral extins, în care a rugat cadrele didactice ca odată cu această reorganizare, să își asume rolul de modele, de persoane care inspiră copii și tinerii, astfel încât procesul de predare-învățare să devină o bucurie, să nu mai fie ceva dificil, să se reducă la maxim abandonul școlar și să crească performanțele școlare ale elevilor și totodată a fost reiterat sprijinul total pe care administrația liberală a orașului Copșa Mică îl va acorda, în continuare, noii școli care se va naște la 1 septembrie 2016”, potrivit unui comunicat de presă transmis de Primăria Copșa Mică.
În cadrul aceleiași întâlniri, reprezentanții școlii gimnaziale și liceului și-au exprimat încrederea că printr-un efort comun, cu un management eficient și cu angajamentul întregului corp profesoral, noua instituție de învățământ va răspândi cunoașterea pentru cât mai mulți copii din oraș.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus