Vineri,
02.12.2022
Partial Noros
Acum
6°C

“Zilele Insuficienței Cardiace”, la Sibiu

“Zilele Insuficienței Cardiace”, la Sibiu

Pentru a trage un semnal de alarmă în ceea ce privește impactul insuficienței cardiace asupra românilor, Fundația Română a Inimii în parteneriat cu Societatea Română de Cardiologie, organizează două zile de sănătate în Piața Mare. Vineri și sâmbătă, sibienii sunt asteptați de medici care le vor lua tensiunea și le vor prezenta metodele de prevenție a bolilor cardiovasculare. 

Acțiunea are loc cu ocazia Zilelor Europene ale Insuficienței Cardiace și are scopul de a promova importanța unui diagnostic precoce și precis, precum și necesitatea unui tratament optim.

“Sibienii sunt așteptați de medici renumiți care le vor măsura tensiunea și riscul cardiovascular și le vor prezenta metodele de prevenție a bolilor cardiovasculare. Vino şi tu în Piaţa Mare, alături de consultanţii Fundaţiei Române a Inimii pentru a-ţi măsura riscul cardiovascular şi vei avea parte de multe cadouri şi surprize”, anunță organizatorii.
Insuficiența cardiacă este o boală extrem de gravă, cu o percepție scăzută în rândul populației, dar cu un impact foarte mare asupra mortalității, reprezentând principala cauză de deces cardiovascular în România, la egalitate cu infarctul miocardic și accidentul vascular cerebral.

Sursă foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus