Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Președintele Iohannis l-a primit pe secretarul general al NATO: „E o zi importantă pentru toți, se inaugurează scutul antirachetă”

Președintele Iohannis l-a primit pe secretarul general al NATO: „E o zi importantă pentru toți, se inaugurează scutul antirachetă”

Președintele Klaus Iohannis l-a primit joi, la Palatul Cotroceni, pe secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, șeful statului menționând că este o zi importantă în contextul în care va fi inaugurat scutul antirachetă de la Deveselu, informează Agerpres.

"Este o zi foarte importantă pentru toți. Este ziua în care va fi inaugurat Deveselu și, dincolo de asta, sunt bucuros că ne-am întâlnit și putem discuta în profunzime proiectele noastre comune, în mod special Summitul de la Varșovia. Sunt convins că vom găsi puncte de vedere comune", a declarat Iohannis, în debutul întâlnirii.

Secretarul general al NATO a spus că este o mare onoare pentru el să revină în România.La finalul întrevederii, cei doi oficiali vor susține o declarație de presă comună. Secretarul general al NATO se află în România în contextul în care joi are loc inaugurarea scutului antirachetă Aegis Ashore de la Deveselu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

markus

Acum 8 ani

In caz de razboi cu Rusi, vreo 20 km( raze de actiune a unei rachete nucleare tactice) in jurul Deveseului vor fii rase de pe suprafata paminului si contaminate radioactive pentru ani si ani de zile. La fel si cu zona din jurul aeroportului Mihail Kogalniceanu de linga Constanta. Si asta se va intimpla la mai putin de 10 min dupa izbucnirea unui prezumptiv conflict. Noi ca de obicei vom trage ponoasele si pe Americani ii va durea in cur de noi. Nu inteleg cum isi imagineaza conducatori politici si militari romani ca vom scapa teferi in eventualitatea unui conflict de amploare. Cred ca nu le pasa. Vom fii care de tun ( asa cum am fost in al doilea razboi mondial, unde nu vom avea nimic de spus la masa tratativelor.
Raspunde

Vasile V. Vasile

Acum 8 ani

Taci mă că dai bălării pe gură...
Raspunde

Alzara

Acum 8 ani

E o zi trista de fapt pt romani,tocmai "ne-au bagat in gura lupului rus" jegurile de tradatori de tara gen iohannus,bubosul ciolos etc...nasol!
Raspunde

mutu de la manutanță

Acum 8 ani

Ca întotdeauna am devenit carne de tun... Asta e soarta popoarelor mici și care nu știu să-și aleagă conducătorii!
Raspunde

Brian Loman

Acum 8 ani

Markus delirezi, bolnavule. Nimeni nu va mai folosi vreodată arme nucleare pentru simplul motiv că s-ar sinucide si el. Mai terminați cu filocomunismul sovietic, nostalgici cretini.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus