Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Brașovean reținut de polițiștii sibieni pentru furt calificat. Peste 6000 de lei

Brașovean reținut de polițiștii sibieni pentru furt calificat. Peste 6000 de lei

În cursul zilei de ieri, un bărbat de 23 de ani, domiciliat în județul Brașov, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de complicitate la furt calificat.

În urmă cu exact o lună, în data de 13 aprilie, în jurul orei 14:00, bărbatul ar fi ajutat o femeie să pătrundă într-o locuință din municipiul Sibiu, de unde a sustras suma de 6.170 lei.

”În continuarea cercetărilor desfășurate în dosarul în care o femeie este cercetată în stare de arest preventiv pentru săvârșirea unui infracțiuni de furt din locuință, polițiștii au obținut date și informații care i-au determinat să bănuiască faptul că inculpata a săvârșit infracțiunea în complicitate cu tânărul de 23 de ani”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Sibiu.
Bărbatul va fi prezentat în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și ulterior, Judecătoriei Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu continuă cercetările.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus