Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Sărbătoarea Bretaniei revine la Sibiu

Sărbătoarea Bretaniei revine la Sibiu

Timp de o săptămână, Sibiul va avea parte de muzică, expozitii, dar și evenimente gastronomice. Sărbătoarea Bretaniei va avea loc în perioada 13-20 mai, iar Asociatia de prietenie "Ille et Vilaine – Sibiu", împreuna cu Asociatia "Solidarité 35 Roumanie" propun și anul acesta publicului din Sibiu manifestări culturale, evenimente dinamice și variate pentru a descoperi această regiune din Franța.

Grupul de muzicieni bretoni "L’air Haleur" va susține mini-concerte în 14 mai 2016 cu începere de la orele 13.00 în fața Casei Artelor din Piața Mică; la orele 15.00 vor fi prezenți în fața Muzeului Brukenthal, iar de la orele 19.00 pe terasa de la Pardon Cafe. În 15 mai la orele 12.00 vor cânta în Muzeul Astra, în Târgul de țară, unde publicul va putea gusta galetele, clătitele și cidrul breton, iar seara, cei 8 muzicieni ai grupului breton vor cânta la restaurantul Jules. În aceste zile va avea loc și o expoziție intitulată „Cântece marinaresti traditionale” care va putea fi vizitată în perioada 13 – 20 mai 2016 la Casa Ille et Vilaine. În zilele de 16, 17 și 18 mai la Casa Ille et Vilaine vor fi proiectate filme franceze de la orele 18.00.

Savori bretone, tradiții artistice bogate și multă bună dispoziție, acesta este programul la care publicul este invitat să participe în zilele Sărbătorii Bretaniei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus