Vineri,
27.05.2022
Acum
0°C

Sibiul și Luxemburgul reînnoadă prietenia printr-un concert

Sibiul și Luxemburgul reînnoadă prietenia printr-un concert

La aproape 10 ani de când Sibiul și Luxemburgul au purtat titlul de Capitală Culturală Europeană împreună, cei doi parteneri doresc să revigoreze relațiile de prietenie. Astfel, la inițiativa și prin eforturile Ambasadorului Marelui Ducat al Luxemburgului în România, Excelența Sa, domnul Christian Biever, Sibiul va găzdui sâmbătă, 21 mai, un concert susținut de talentata pianistă luxemburgheză Cathy Krier.

“Pasul pe care Sibiul îl va face în sensul reluării relațiilor de prietenie cu Luxemburgul este o invitație pentru partenerul nostru de a se implica în programul Sibiu, Regiune Gastronomică Europeană 2019. Cele două entități au colaborat bine în 2007, iar acum își manifestă din nou dorința de a lucra împreună într-un proiect important pentru regiunea noastră" , spune Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.

Concertul oferit de Ambasada Luxemburgului va avea loc la Sala Thalia, cu începere de la ora 19.00, iar accesul publicului se va face pe bază de invitație sau printr-o rezervare telefonică la numărul 0728.828.757.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus