Vineri,
18.06.2021
Parțial Noros
Acum
18°C

Victorie în ultimul meci de acasӑ. HC Sibiu a învins Timișoara: “Poli a venit cu 5 jucători care evoluează şi la echipa de liga naţională”

Victorie în ultimul meci de acasӑ. HC Sibiu a învins Timișoara: “Poli a venit cu 5 jucători care evoluează şi la echipa de liga naţională”

HC Sibiu a câștigat la limitӑ, scor 29-28 (14-15), împotriva celor de la SCM CH CSU Politehnica II Timișoara, în ultimul meci de pe teren propriu din sezonul 2015-2016 al Diviziei A - seria B.

“A fost un meci foarte greu, ne aşteptam la asta. Am avut o bancӑ foarte scurtă, cu puţine soluţii la schimb, mai ales pe linia de 9 metri. Aşa cum am spus înainte de meci, absenţa celor doi jucători accidentaţi, Iliut Andrei şi Purcărea Dorin, contează foarte mult pentru noi, mai ales în faza de apărare. Mă mult decât atât, Poli Timişoara a venit cu 5 jucători care evoluează şi la echipa de liga naţională, echipa care sezonul ӑsta se luptӑ pentru medalia de bronz. Am început foarte bine meciul cu avantaj de 5 goluri la un moment dat însă oboseală şi-a spus cuvântul şi treptat am cedat iniţiativa. Astfel cӑ s-a intrat la pauză cu avantaj de un gol pentru oaspeţi (14-15). A două repriză însă am reuşit, mai ales în cea de-a două parte a reprizei, să gestionăm mai bine jocul şi chiar şi pe fondul oboselii acumulate în rândul primei garnituri de jucători să câştigăm la diferenţӑ minimă acest ultim joc pe teren propriu, în acest sezon”, a declarat Matei Damian, antrenorul lui HC Sibiu, pentru Turnul Sfatului.

Dupӑ acest succes, trupa lui Matei Damian și Ștefan Nicolae se menţine pe poziţia a 9-a în clasament, la 1 punct în spatele lui CSU CNOT Brașov, și la 2 în spatele lui HCM Sighișoara, formaţie împotriva cӑreia va juca în ultima etapӑ de campionat.

foto: facebook HC Sibiu

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus