Joi,
02.12.2021
Cer Senin
Acum
0°C

LSS Voinţa Sibiu are un nou sponsor principal: firma Dusadoor din Oradea. “Invitӑm și firmele sibiene sӑ se implice alӑturi de noi”

LSS Voinţa Sibiu are un nou sponsor principal: firma Dusadoor din Oradea. “Invitӑm și firmele sibiene sӑ se implice alӑturi de noi”

Echipa suporterilor din Liga a IV-a, LSS Voinţa Sibiu, are începând cu aceastӑ lunӑ un nou sponsor principal: Dusadoor, o firmӑ din Oradea ce produce și comercializeazӑ uși industriale, uși de garaj, automatizӑri porţi, porţi din fier forjat, grilaje metalice, uși rulou și altele.

Cu aceastӑ nouӑ colaborare, suporterii LSS Voinţa Sibiu își doresc sӑ sensibilizeze firmele sibiene sӑ se implice și ele în dezvoltarea fotbalului sibian.

“Este vorba despre o firma Dusadoor din Oradea, care are reprezentanţӑ și în Sibiu. Am început un parteneriat începând de luna aceasta și sperӑm sӑ fie de cât o mai lungӑ duratӑ. Ar fi vorba de o colaborare de 2-3 ani. O sӑ fie un sponsor principal al echipei și va apӑrea pe tricourile de joc. Tot o colaborare puternicӑ și pe care o avem în continuare este tot din alt judeţ, Drumserv din judeţul Târgu Mureș. Cu aceastӑ ocazie, dorim sӑ invitӑm și firmele sibiene sӑ se implice alӑturi de noi în dezvoltarea fotbalului sibian”, susţine Adrian Brӑtoiu, oficial LSS Voinţa Sibiu, pentru Turnul Sfatului.

LSS Voinţa Sibiu este un proiect de suflet creat din pasiune de suporterii “alb-verzi”, imediat dupӑ desfiinţarea echipei CSU Voinţa Sibiu. Cu douӑ etape înainte de finalul sezonului de Liga a IV-a, Voinţa Sibiu se aflӑ printre primele 5 echipe ale campionatului, în timp ce juniorii echipei au câștigat matematic campionatul, cu o linie de clasament formatӑ doar din victorii.

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus