Joi,
22.10.2020
Cer Senin
Acum
16°C

Profesoara din Braşov ar fi fost strangulată cu câteva zile înainte de a fi găsită

17 Mai 2016 11:36

Profesoara din Braşov ar fi fost strangulată cu câteva zile înainte de a fi găsită

Viorica Borzoș, profesoara din Braşov care a fost găsită moartă pe Transfăgărăşan, ar fi fost strangulată cu aproximativ 48–72 de ore înainte de a fi găsită, potrivit celor de la Mediafax.

Potrivit prim-procurorului adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Ion Veştemean, după primirea raportului medico-legal, procurorul de caz tinde spre varianta omorului. „După ce ne-a venit raportul de la Medicină Legală, tindem spre varianta unui omor pentru că leziunile care au fost în zona gâtului nu s-au datorat ştreangului, ci apăsării mâinilor. I-au fost, de asemenea, obturate căile respiratorii. Asta ne-au spus medicii legişti”, a spus Ion Veştemean, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. Acesta a mai precizat că profesoara ar fi fost ucisă cu două-trei zile înainte ca ei să fie sesizați și nu exclude nici posibilitatea ca femeia să fi fost ucisă în ală parte, iar apoi să fie adusă pe Drumul Naţional 7 C – Transfăgărăşan, dar momentan acestea sunt doar indicii care nu au fost confirmate.

La rândul lor, reprezentanţii Serviciului de Medicină Legală Sibiu au declarat că trupul neînsufleţit al profesoarei din Braşov nu a fost ridicat încă. Viorica Borzoş şi-a dedicat toată viaţa ei carierei de profesor, iar de 20 de ani lucra la Colegiul Remus Răduleţ din Braşov unde preda educație fizică și sport.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus