Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Dezbatere publică la Avrig. Candidații invitați în fața votanților

Dezbatere publică la Avrig. Candidații invitați în fața votanților

Asociația Atitudine Civică Avrig a lansat invitația tuturor candidaților la Primăria Avrig să participe la o dezbatere publică ce ar urma să lămurească avrigenii cu privire la cine merită votat pentru a conduce orașul în viitorii patru ani. Dezbaterea va fi moderată de jurnalistul Cosmin Savu și urmează să se desfășoare duminică, 22 mai de la ora 15, la Sala Pavilion din Avrig. ”Aproape sigur vor ajunge toți candidații. Noi ne dorim din tot sufletul să vină toți, poate fi foarte util pentru toată lumea. Vrem să fie o alegere conștientă a viitorul primar al orașului nostru și ne dorim să participe cât mai multă lume”, a declarat pentru Turnul Sfatului Alina Balaciu, membru fondator al Asociației Atitudine Civică Avrig.

Sala în care urmează să se desfășoare evenimentul are 300 de locuri, iar întâlnirea va fi filmată și urmează să fie urcată pe un canal youtube.

Până acum, la întâlnire au confirmat prezența toți candidații, dar doar telefonic. În scris au declarat că vor fi prezenți doar patru candidați. ”Considerăm că asumarea responsabilității de primar al orașului Avrig simbolizează marele respect și dragostea pe care fiecare candidat le are pentru această comunitate și de aceea, este extrem de important ca electoratul format din cetățenii Avrigului și localitățile aparținătoare, să facă prin vot o alegere responsabilă, motiv pentru care e bine să cunoască programul pe care vă susțineți candidatura. Suntem convinși că fiecare candidat la funcția de primar are ceva bun de oferit orașului Avrig iar scopul dezbaterii publice este să arate electoratului, care dintre dumneavoastră va fi cel mai bun primar pentru următorii 4 ani și care dintre dumneavoastră are programul politic cel mai apropiat de nevoile orașului și de dorințele locuitorilor săi”, se arată în invitația transmisă candidaților.

 Candidații la Primăria Avrig:

Arnold Klingeis - FDGR

Adrian David - PNL

Gheorghe Frăticiu - PSD

Alexandru Sas - PSRO

Alexandru Paraschiv - PMP

Peter Klein - ALDE

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Nicolae Tarcea

Acum 7 ani

Brpavo lor. Asa p[ot alegatorii sa-i cunoasca mai bine. Pe cand o asemenea actiune si la Sibiu?
Raspunde

dancp

Acum 7 ani

din foto iohanis candideaza la avrig! asta da campanie pt klingeis
Raspunde

bsf

Acum 7 ani

buna initiativa. La sibiu de ce nu se face ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus