Miercuri,
24.02.2021
Parțial Noros
Acum
4°C

Oameni care știu ce au de făcut pentru județul Sibiu! Lista PNL pentru CJ Sibiu

Oameni care știu ce au de făcut pentru județul Sibiu! Lista PNL pentru CJ Sibiu

”Experiență, competență, implicare! ”, este sloganul liberalilor care figurează pe lista partidului pentru Consiliul Județean Sibiu.

Lista PNL pentru  Consiliul Județean Sibiu

 1. Daniela Cîmpean
 2. Marcel Luca
 3. Constantin Șovăială
 4. Simion Săsăujan
 5. Vlad Vasiu
 6. Gheorghe Vingărzan Sterp
 7. Florin Adrian Popa
 8. Florin Neag
 9. Gheorghe Silvian Sorici
 10. Marcela Răulea
 11. Laszlo Attila Mihucz
 12. Mihai Mircea
 13. Corina Dăncilă
 14. Ilie Troancă
 15. Maria Isaicu
 16. Grigore Popescu
 17. Ciprian Gheorghe Fulea
 18. Nicolae Cernea
 19. Mihai Dumitrescu
 20. Adrian Bărdașu
 21. Costin Bădilă
 22. Ana Gabor
 23. Adrian Bibu
 24. Andreea Vasiu

Comentarii

13 comentarii

Bisboc Matarangul

Acum 4 ani

CV-urile celor mai sus mentionati pot fi facute public, spre convingerea electoratului sibian, ca sloganul Dvs. nu este doar vorba goala lipsita de continut?
Raspunde

dancp

Acum 4 ani

afara cu turcan din pnl SIBIU e neeofascista pdl bse eba
Raspunde

pseudomeseriasul

Acum 4 ani

eu vreau sa vad cv-ul lui Atilla ala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! un looser adevarat
Raspunde

curiosul

Acum 4 ani

Si pana acum nu au stiut ce sa faca ?Plecati dra.. toti !!!
Raspunde

Spike

Acum 4 ani

Pai dupa plecarea lui Cindrea ei cconduc judetul. Luca e vicepresedinte de mult timp apoi a venit Sovaiala al doilea vicepresefinte ca sa ajunga acum presedinte . ce realizari aveti la conducerea CJ Sibiu ? Eu personal pe drumul Ocna - Toparcea- Ludos imi distrug masina, in vreme ce anul trecut pe vremea " penalului Cindrea" drumul a fost petecit si se putea cat de cat circula ! Deci promisiunea ca o sa facem si o sa dregem la voi nu se poate aplica de vreme ce deja sunteti acolo si nu a-ti facut absolut nimic !
Raspunde

zzz

Acum 4 ani

Cindrea a placat de cateva luni. Toate procedurile si hartogariile nu se fac dupa cum ti se strica tie masina. Esti unul din cei care merg dupa mentalitatea "ce-i daca asta a furat si el un pic, daca mi-a si facut mie drumul. Lasa sa fie toata lumea multumita ca doar oameni suntem". Cand nu mai sunt hotii, licitatii trucate, politicieni care se bat cu caramida in piept nu ne mai place, vrem circ. Oameni care isi fac treaba in liniste fara sa epateze nu sunt de valoare daca nu fac si putin circ.
Raspunde

zzz

Acum 4 ani

*plecat
Raspunde

Spike

Acum 4 ani

Mai bine puneai capul pe perna si dormeai ca poate esti obosit. Nu e vorba de nici o hartogarie de vreme ce acum cateva saptamani acest drum era anuntat ca intra in reabilitare, articol de altfel publicat si in presa locala. Deci daca ptr 2016 drumul urmeaza sa fie reabilitat poti fii sigur ca si hartogariile sunt gata. Mai trebuie doar inceput lucrul.
Raspunde

Ioana

Acum 4 ani

Ar fi un mare castig pentru Consiliul Judetean Sibiu ca unul din cele doua functii de vicepresedinte sa fie ocupat de Domnul Grigore Popescu, fie in varianta presedinte PNL, Daniela Campean, fie in varianta presedinte FDGR, Paul Porr. Asta cu conditia ca si Domnia Sa sa isi doreasca si sa accepte sa isi puna la dispozitia judetului Sibiu experienta sa profesionala. Cu Domnul Grigore Popescu vicepresedinte, atunci ar fi credibili cei de la PNL ca se prezinta in fata electoratului cu "oameni care stiu ce au de facut pentru judetul Sibiu!"
Raspunde

Popescu Ionel

Acum 4 ani

Lista din pacate facuta pur electoral.Multi din cei care stiu cate ceva despre judet au locuri neeligibile.Multi din cei cu locuri eligibile sunt numai fripturisti.
Raspunde

titlu de crticol corect

Acum 4 ani

”Oameni care” NUUUUUUU!!!! ”știu ce au de făcut pentru județul Sibiu! Lista PNL pentru CJ Sibiu” Oameni buuuuni!!! ii stiu pe multi sunt foarte putini oameni de calitate. Atentie!
Raspunde

Alexandra

Acum 4 ani

O echipa tanara si cu potential de viitor!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus