Joi,
05.08.2021
Cer Senin
Acum
15°C

Rezultat mare pentru CS Activ, la Campionatele Europene din Cehia. Radu Raica, medaliat cu bronz

Rezultat mare pentru CS Activ, la Campionatele Europene din Cehia. Radu Raica, medaliat cu bronz

Radu Raica de la CS Activ Sibiu a obţinut medalia de bronz, categoria 59 kilograme, la Campionatele Europene de Powerlifting Open de la Pilsen (Cehia). Clubul sibian a mai fost reprezentat de încӑ un sportiv, Andreea Mircea, și un arbitru, Mariu Raica.

powerlifting

Andreea Mircea a concurat în la categoria 84 kg şi a reuşit următoarele performanţe şi recorduri personale: genuflexiuni 165kg, împins din culcat 110kg, îndreptări 140kg, clasându-se astfel pe locul 9, cu un total de 415kg.

Marius Raica, singurul arbitru internaţional al României, a arbitrat în trei sesiuni.

Arbitrajul a fost foarte sever, ceea ce face ca rezultatele obţinute să fie cu atât mai valoroase”, susţine Marius Raica, antrenorul celor doi sportivi.

Pregӑtirea sportivilor a fӑcut parte dintr-o acţiune cofinanţatӑ de Consiliul Local și Primӑria Municipiului Sibiu, prin Agenda Sport 2016.

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

2 comentarii

Horatiu

Acum 5 ani

Felcitari Raducu!!! Bravo!
Raspunde

Octavian

Acum 5 ani

Radu Raica a obtinut medalia de bronz datorita faptului ca au fost doar 3 competitori pe acea categorie. Rezultatul sau, atat la total cat si la celalalte 3 probe, obiectiv vorbind, este extrem de slab. A participat la aceasta competitie dus de tatal sau, care este sponsor al FRP, desi anul trecut nici macar nu a reusit sa-si castige categoria la Campionatul National, fiind invins de un copil fara echipament, dar care nu a avut sansa sa fie nascut intr-o familie de bani gata... Indiferent de "rigurozitatea" arbitrilor, medaliile erau asigurate prin simpla participare... Greutatile pe care le-a ridicat sunt mai mici decat al codaselor de la categoria feminin -47 de kg. Sa nu transformam acest sport intr-o batjocura propagandistica... Va rog sa fiti mai riguros in verificarea informatiilor pe care le primiti de la acest club sportiv, menite sa induca in eroare opinia publica si autoritatile finantatoare...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus