Marţi,
19.01.2021
Innorat
Acum
-4°C

GALERIE FOTO – CNM Astra a inaugurat vineri noul Pavilion de la intrarea în Muzeul din Dumbrava

GALERIE FOTO – CNM Astra a inaugurat vineri noul Pavilion de la intrarea în Muzeul din Dumbrava

CNM Astra a organizat vineri inaugurarea oficială a Pavilionului Muzeal Multicultural, clădire situată la intrarea principală în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

Evenimentul a reunit oficialități locale, reprezentanți ai Ministerului Culturii, ai Ministerului Fondurilor Europene, ai Ambasadei Regatului Norvegiei în România, personalități ale vieții culturale și prieteni ai Muzeului ASTRA.

De asemenea, la eveniment au fost prezenti si reprezentanții Muzeelor Sør Trøndelag din Trondheim, Norvegia, partenerul Muzeului ASTRA în cadrul proiectului.

D26R8636

,,Pavilionul Muzeal Multicultural este o soluție de care Muzeul ASTRA avea nevoie. Vom aduce astfel mai aproape vizitatorii de patrimoniul cultural, de programele, expozițiile și evenimentele interactive pe care le vom organiza. Vrem ca aici, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, să dăm ocazia iubitorilor de cultură să înveţe ce înseamnă lumea satului românesc și să o trăiască din plin. De astăzi ei pot face asta într-un spatiu pregatit până la cel mai mic detaliu.”, a declarat Ciprian Anghel Stefan, managerul general al C.N.M. ASTRA.
La inaugurare au participat în jur de 300 de persoane, iar momentul a fost marcat cu un ceremonial religios și cu un tur al locației.

D26R8268 D26R8046

Sursa foto: CNM Astra

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Cristi

Acum 4 ani

Wow! t.l & s.c. aveti unde sa va duceti la cafea ! C- valailor!
Raspunde

Dorin

Acum 4 ani

Consider că aspectul acestui pavilion, cel puţin ce se vede dinspre intrarea principală, dă ca nuca în perete cu specificul muzeului.
Raspunde

Cisnadian

Acum 4 ani

Nu se potriveste
Raspunde

Cisnadian

Acum 4 ani

S-ar fi potrivit la intrare in Zona industriala V.E.-S.N.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus