Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Copiii care vor să devină pescari cu acte în regulă o pot face mâine gratuit

Copiii care vor să devină pescari cu acte în regulă o pot face mâine gratuit

Conducerea Filialei Pescarilor Sibiu a anunțat marți că oferă gratuitate primilor 40 de copii din Sibiu care merg mâine, 1 iunie, la sediul filialei pentru a deveni membri pentru anul 2016.

Scopul acestei acțiuni este aceea de a promova mersul în natură și pescuitul responsabil în rândul celor mai mici pasionați.

”Pentru că ne dorim cât mai mulți copiii în aer liber, pe malul apei, mâine, în data de 1 iunie, oferim primilor 40 de copii cu vârsta de până la 14 ani, care se prezintă la sediul nostru, gratuitate la plata cotizației de membru pentru anul 2016. Așadar aceștia trebuie să achite doar 17 lei care reprezintă 10 lei taxa ANPA, 2 lei taxa de timbru și 5 lei carnetul de membru”, au anunțat reprezentanții Filialei Pescarilor Sibiu.
Cei interesați să beneficieze de reducere trebuie să arate certificatul de naștere și carnetul de elev vizat la zi sau adeverință de la școala. Cei care au și o poza tip buletin să o aducă.

Sediul filialei este pe strada Constituției, numărul 20, aproape de sensul giratoriu dintre străzile Corneliu Coposu și Constituției.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus