Sâmbătă,
03.12.2022
Innorat
Acum
1°C

Accident pe Dealul Dăii. O șoferiță a dărâmat un stâlp

Accident pe Dealul Dăii. O șoferiță a dărâmat un stâlp

O șoferiță care conducea pe Valea Hârtibaciului, spre Sibiu, a intrat într-un stâlp din cauza vitezei excesive.

Femeia, originară din Agnita, nu a ținut cont de șoseaua umedă și nu a redus viteza pe drumul altfel destul de rar circulat. A pierdut controlul volanului pe Dealul Dăii și a ieșit de pe asfalt, în câmp. A lovit un stâlp de electricitate, pe care l-a înclinat în urma impactului.

Șoferița de doar 20 de ani a fost rănită în urma accidentului și a fost transportată de urgență la spital.

Traficul în zonă nu a fost afectat.

Foto: Facebook - InfoTrafic Sibiu, Dani Rosca

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

18 comentarii

David Werner

Acum 6 ani

La cratita,nu la volan
Raspunde

Andrea

Acum 6 ani

du-te tu la cratita ;) ...sunt si barbati care conduc vai de capu lor...
Raspunde

Anca

Acum 6 ani

David Werner, ce principii "sănătoase" ai! Cu considerație față de partenera ta, în cazul în care ai una, nu mă pot abține să nu o compătimesc pentru aprecierea ta viś-a-viś de valoarea femeii. Apropo', văd că nu te-ai documentat înainte de a aşterne comentariul. Potrivit mai multor studii, procentual, şoferii-bărbați au fost implicați în mai multe accidente rutiere, spre deosebire de femeile-şofer. Drum bun, tuturor, fără evenimente rutiere!
Raspunde

Anca

Acum 6 ani

David Werner, "sănătoasă" aprecierea d-ta viś-a-viś de aptitudinile sexului frumos! Îmi dau seama că ai aşternut comentariul fără a te documenta în prealabil, văzându-mă astfel îndatorată de a te informa că potrivit mai multor studii, şoferii-bărbați, procentual, au fost implicați în mai multe accidente rutiere, spre deosebire de femeile-şofer. Drum bun, vă doresc, fără evenimente rutiere!
Raspunde

@@@

Acum 6 ani

Dupa cum sigur ai vazut, are DOAR 20 de ani...aici e vorba clar de lipsa experienta, poate si teribilism putin, varsta.... Cunosc soferite extrem de bune, sange rece, parcheaza in locuri unde un barbat nu s-ar incumeta.
Raspunde

un sibian

Acum 6 ani

Nu trece ziua fara evenimente rutiere. Cel putin unul pe zi si cel putin unul cu victime (accidentate grav sau nu) in Sibiu. Ne demonstreaza faptul ca circulatia pe drumurile publice din municipiul Sibiu nu este reglementata corespunzator. De la intersectii la sensuri giratorii, sensuri unice etc… Orium referitor la circulatia in sensul giratoriu pot sa va spun, pe surse(Inspectoratul politie Sibiu), faptul ca nu este reglemntata iar 75% din politisti aplica o sactiune (ex. cel de pe banda interioara are prioritate fata de cel de pe banda exterioara daca cel de pe banda exterioara se invarte in sens mai mult de 180 de grade) iara 25% aplica alta sanctiune(in sensul giratoriu exista prioritate de dreapta). Si 100% din politisti considera faptu ca in Sibiu nu exista sensuri giratorii ci intersectii dirijate cu ajutorul semnelor si marcajelor de circulatie. Asa ca va urez BAFTA la circulatul prin Municipiul Sibiu. Ca de obicei in Romania exista o legislatie ambigua care este interpretata de fiecare in felul lui. Sursa de studiu: ORDONANŢA DE URGENŢĂ Nr. 195 / 2002 privind circulaţia pe drumurile publice (actualizată) – http://www.legislatia-rutiera.ro/ordonanta-de-urgenta/#cap1 Asta nu are nci o legatura Judetul din care vine fiecare!!!
Raspunde

Primaria Sibiu

Acum 6 ani

Ai scris prea mult. Nu am citit.
Raspunde

sibian

Acum 6 ani

...Anca,lasa studiu acela cum ca barbatii sunt mai predispusi la accidente.Avand in vedere procentul f mare de soferi barbati fata de cel de femei,acel studiu e irelevant.Sunt si barbati care nu au ce cauta la volan.Faptul ca femeile merg mai incet in trafic nu inseamna ca merg mai bine doar ca fac coloana in spatele ei si frigiderul plin de carne.
Raspunde

Andreea

Acum 6 ani

Care viteza excesiva?! In primul rand, trebuia sa va informati mult mai bine inainte sa scrieti articolul, nu la o ora de la accident cand nici macar politia nu stia cu ce viteza s-a condus! Sau referitor la faptul ca "soferita a fost ranita si transportata de urgenta la spital" ceea ce nu este deloc adevarat. Intr-adevar a fost transportata la spital, dar doar pentru investigatii mai amanuntite. Ce prostie faceti pentru "a vinde" articole care sunt total neadevarate!
Raspunde

Vasile V. Vasile

Acum 6 ani

Fă, a putut să oprească? N-a putut! A ieșit de pe carosabil? A ieșit! S-a pupat cu stâlpul (așa de tare că l-a rupt!)? S-a! Ploua? Păi cam da! Deci avea viteză excesivă. Pentru condiția drumului, blondo', nu raportat la viteza maxima legală...
Raspunde

VL-69-BMW

Acum 6 ani

auzi fa, du-te fa-mi un sandwich
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus