Duminică,
09.08.2020
Cer Senin
Acum
17°C

Astrid Fodor: Îmi propun o administrație transparentă pentru un Sibiu puternic

03 Iunie 2016 09:28

Astrid Fodor: Îmi propun o administrație transparentă pentru un Sibiu puternic

Primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor, spune că va propune în cazul în care va câștiga votul sibienilor   o administrație transparentă și deschisă, pentru un Sibiu puternic, dezvoltat, cu locuitori mândri de orașul lor. ”Voi implementa o administrație transparentă și deschisă, prietenoasă față de cetățean, prin formarea continuă a personalului primăriei, prin simplificarea comunicării și printr-o constantă invitație adresată sibienilor de a se implica în deciziile care privesc orașul. Programul meu electoral pleacă de la premisa continuării proiectelor de dezvoltare ale Sibiului, începute în 2000 și completate la fiecare mandat primit de reprezentanții FDGR în toți acești ani. Elementul de noutate al programului rezultă din direcțiile noi de dezvoltare pe care aceste proiecte le deschid, alcătuind o strategie coerentă, modelată nu doar pentru mâine, ci pe termen lung și cu viziunea unui profesionist care cunoaște provocările administrației unui oraș de talia Sibiului, cu o comunitate puternică și activă”, spune Astrid Fodor.

astrid fodor

Principiile generale urmărite de primarul interimar al Sibiului sunt o bună colaborare cu toți consilierii locali pentru a implementa împreună proiecte benefice orașului și comunității, promovarea colaborării interinstituționale a administrației locale cu mediul privat și societatea civilă pentru realizarea proiectelor în beneficiul comunității și accesarea fondurilor europene nerambursabile va fi o prioritate a administrației locale sibiene. „Vom continua modernizarea infrastructurii rutiere a orașului, într-un ritm susținut, în toate cartierele. Reabilitarea rețelelor de utilități, a străzilor, a iluminatului public și a spațiilor de parcare va duce la o îmbunătăţire a condițiilor de locuit. O prioritate va deveni modernizarea infrastructurii educaționale prin construcția de noi creșe, grădinițe și săli de sport, reabilitarea clădirilor existente și extinderea lor pentru ca învățământul să se desfășoare exclusiv înainte de masă. Vom propune proiecte pentru crearea unei infrastructuri durabile pentru agrement, sport şi cultură: construcția unui complex de agrement și sport, a unui centru de conferințe și spectacole, mini-parcuri și locuri de joacă în toate cartierele, cât mai multe piste speciale pentru biciclete. Voi promova proiecte pentru reabilitarea și modernizarea parcurilor și zonelor verzi, extinderea zonelor de picnic, a zonelor de promenadă, cu amenajarea malurilor râului Cibin din Turnișor până în Gușterița”, mai spune Fodor.

fodor, bottesch FDGR

Candidatul FDGR îi îndeamnă pe sibieni ca în ziua votului să cântărească bine decizia și să aibă în vedere programul candidaților, dar și două din calitățile care ar trebui să fie definitorii pentru administrație, indiferent că vorbim de cea locală sau de cea centrală: integritatea și experiența profesională. ”Sper ca unul din motivele pentru care sibienii au votat FDGR de atâtea ori să fie acesta: integritatea. Ar fi cazul să votăm și după integritate. Forumul nu are interese în ceea ce privește banul public. Cred că trebuie să se aibă în vedere acest aspect atunci când punem ștampila la vot. Am văzut că în alte regiuni ale țării nu se prea au în vedere aceste valori, dar sper ca Sibiul să rămână una dintre excepții”, spune Astrid Fodor.

Comentarii

64 comentarii

cas13

Acum 4 ani

Niciodata FDGR ul nu va avea o pozitie transparenta, fata de activitatea si scopurile reale.Cat despre integritate....VORBE DE CLACA. ( casele lui JOHANNIS si nu numai, psturi grase in societati pentru membri de familie Fodor, informator al securitatii HANS KLEIN, evazionist keul, Braune retrocedari ilegale......mai vreti ? )
Raspunde

cetateanul

Acum 4 ani

Da, eu as vrea o analiza comparativa intre partide referitoare la: cati corupti condamnati au la nivel de judet? Cati condamnati din randul partidelor sunt candidati la alegerile locale? Care sunt principalele lor realizari la nivel local si din ce fonduri au reusit?
Raspunde

Sorin

Acum 4 ani

Este timpul ca PSD si noi, romanii adevarati sa ne ocupam de destinele orasului nostru! Gata cu sasii care au furat toate cladirile noastre, gata cu risipa din banii publici! PSD! De la romani pentru romani!
Raspunde

Bula

Acum 4 ani

Vorbesti prostii
Raspunde

Sibian30

Acum 4 ani

Avand in vedere bumul pe care Sibiul il are de cand sasii se ocupa de gospodarirea lui , nici un alt partid nu o sa aibe sanse la primarie ! Restul sunt minciuni si atat stie ciuma rosie sa faca: sa dezinformeze si sa minta ! Cum puteti mai psd-istilor sa mai aveti tupeul nesimsit dupa cat ca va e rusine ca sunteti sibieni , sa candidati cu un curvar pt postul de primar si un penal pt CJ? Rusine ! Rusine! Rusine !
Raspunde

Jiji

Acum 4 ani

Babaciunea si-a facut baietii si nurorile directori la firmele primariei. Buna, votati-o ca merita, e familista! :))))))))))))))))))
Raspunde

sibian

Acum 4 ani

Pana acum sa intelegem ca nu ati avut o administratie transparenta daca va propuneti asa ceva in viitor? Cam tarziu sa va propuneti asa ceva. Este momentul sa intelegeti ca ati avut timp suficnet sa faceti ceva si de 16 ani auzim aceeasi placa cu centru istoric etc. care sa fim seriosi se faceai si de altii impinisi de la spate de investitori si de UE.
Raspunde

Vasi

Acum 4 ani

Aceleasi comentarii de la aceleasi personaje pline de spume la gura. Sa minti si sa arunci cu noroi, mascat sub diverse nick uri, la orice articol in care Fodor spune ceva (orice) este dovada clara ca nu esti altceva decat un caine turbat. Noroc ca sibienii nu sunt prosti, si asta se va vedea dupa alegeri. Nu e greu sa iti dai seama ca Fodor este de departe cea mai buna varianta pentru acest oras.
Raspunde

sibian

Acum 4 ani

Jiji, cred eu că nu ești documentat suficient și nici ancorat la realitate, deci te corectez, nici băieții și nici nora doamnei, căci are doar una, nu sunt angajați cum spui tu, mai informează și o să descoperi exact cum stau lucrurile, așa că mai ușor cu acuzații mincinoase și prostii! Mult succes doamna Astrid Fodor! Sibiul are nevoie de un primar ca dumneavoastră!
Raspunde

Game of Thrones

Acum 4 ani

Prin comparatie cu ceilalti, Doctori in furt si spaga, FDGR e mic copil! Asa ca, merg la vot, va votez pe linie, dar nu pentru ca sunt convins ca va fi transparenta, ci sunt convins ca sub altii va fi mai rau, mult mai rau. Deci, ca de obicei, aleg raul cel mai mic. Haters gonna hate! :) Da ce sa facem, binili invingi pana la urma, macar asta speram....
Raspunde

scarbitdetot

Acum 4 ani

Pentru cas13, o precizare clara : membrii familiei Fodor, nu au posturi grase în societăți, prietene, oamenii aceștia muncesc mult și corect de ani de zile, deci scrie ceea ce este adevarat, gata cu minciunile!
Raspunde

ovidiu

Acum 4 ani

Io nu am auzit ca in Sibiu sa fie derulate contracte frauduloase in decursul acestor ani. FDGRul este alb la capitolul asta. In schimb pot fi aduse in discutie retrocedarile dar acestea nu tin de primaria sibiu ci de autoritatile de la centru care se ocupa de acest capitol. In baza legilor existente, bune sau rele, acele retrocedari s-or facut. Eu unul voi vota FDGR ca si pana acum. Tinerii de la PNL au un program frumos pe hartie dar cam SF in unele puncte. Iar oamenii din spatele lor gen Raluca Turcan imi provoaca greata.
Raspunde

gigi contra

Acum 4 ani

Dacă nu auzi, du=te la ORL-ist!
Raspunde

mmm

Acum 4 ani

situatia e foarte clara. instigatorii si propagandisti o sa isi faca tot timpul treaba pt ca deaia sunt platiti, dar orice sibian stie foarte bine cum arata Sibiul inainte de FDGR si cum arata acuma. e ca si cum am compara pe Cindrea, care e o fosila penala lipsita de onoare, cu Kovesi, un om cerebral si corect. Mai avem de lucru intradevar, dar in nici un caz cu primar din partea PSD. pt ca nimeni nu ar vrea ca faptele celor din PSD sa ramana
Raspunde

Brian Loman

Acum 4 ani

Nu este raiul pe pamant, dar FDGR-ul este unica solutie.
Raspunde

sibian38

Acum 4 ani

Vad ca sunt multe opinii in apararea doamnei Fodor , foarte bine , este democratie, dar cine ne poate spune unde lucreaza baiatu sau baietii si nora, ca doar nu este un secret asa cum nu este un secret ca Doamna Fodor nu detine nimic in proprietate.
Raspunde

nicolae

Acum 4 ani

Fdrg este curat ca si garantia pistei aeroportului. Doamna fodor ar trebui sa inchda gura circotasilor si sa publice functile pe care le detin copll dinsei, asta in cazul in care este cinstita cu alegatorii.nicolae
Raspunde

Oaiiii

Acum 4 ani

Pana una alta pune matale mana pe carte, netrebuind sa scrii e destul sa citești...domnu'Nae.
Raspunde

Ana Popescu

Acum 4 ani

Cu toii stim care va fi rezultatul dupa 5 iunie. Lăsați comentariile de prost gust si invidia deoparte si votati cu inima. Ein Herz fur Hermannstadt!
Raspunde

gigi contra

Acum 4 ani

Care Herz? A dnei Asttrid Fii serioasă!
Raspunde

maninblack

Acum 4 ani

Ne-am saturat de comunistii si mincinosii de PSD-sti, care stiu doar sa manipuleze si sa dezinformeze. Sunt ofticati ca stiu ca nu o sa mai pună in veci mana pe putere la Sibiu. FDGR a demonstrat de atatia ani ca este singurul capabil sa ne conducă, si nu avem nevoie sa vina PSD-ul mincinos sa strice tot.
Raspunde

Elena

Acum 4 ani

Sigur ca mergem cu Forumul si cu dna Fodor inainte! Cea mai buna varianta la acest moment. Nu ascultam minciunile PSD iste pe care le cunoastem de atat amar de ani. In rest, ne auzim dupa alegeri :)
Raspunde

Cristea Lucian

Acum 4 ani

PSD in Sibiu e ca o bestie pe moarte si se chinuie sub toate formele sa crească la alegeri. Dar nu au șansa pentru ca sunt nesimțit si penali. Sibienii știu adevarul. Cea mai buna alegere e Dna. Fodor
Raspunde

unualtu

Acum 4 ani

Dragi pesedei, incercati manevrele astea josnice de manipulare si dezinformare in Alexandria, Giurgiu, Teleorman...La SIbiu treaba e clara..ca la sasi!
Raspunde

Sibian30

Acum 4 ani

Inainte de 2000 sibiul era o fosila ...nu eram nici macar in primele 15 orase din tara ca nivel de dezvoltare , rata de somaj mare , investitori 0 , actiuni culturale 0 ! Dupa 2000 de cand face psd-ul si pnl-ul spume , avem rata de somaj in scadere aproape 0.8% , suntem in orice top a tarii in primele 5 locuri, capitala culturala, investitii straine ... si lista poate continua la nesfarsit ! In schimb vad ca Psd-ul ne baga pe gat condamnati penali , semipuscariasi , hoti de ultima speta precum cindrea si sitterli ! Ei, cu clica lor au dus tara de rapa, judetul e subdezvoltat ! Forumul si dna Fodor raman cea mai buna solutie pentru viitorul orasului nostru !
Raspunde

ptr sorin

Acum 4 ani

Doi dintre candidatii la alegerile locale din Olt poarta numele fostului dictator Nicolae Ceausescu, respectiv al fostului presedinte Ion Iliescu. Nicolae Ceausescu din Poboru spune ca nu are nicio sansa sa castige, in timp ce Ion Iliescu afirma ca a intrat in politica pentru ca altceva nu avea, transmite Mediafax. Daca Ceausescu, in varsta de 62 de ani, este pe lista PSD pentru Consiliul Local al comunei Poboru, Iliescu este candidat din partea ALDE, la Crampoia. Corespondentul Mediafax relateaza si conversatia telefonica avuta cu Ceausescu, in care acesta i-a spus ca face politica "de la revolutie". El spune insa ca nu are aspiratii politice si ca n-are nicio sansa sa intre in urmatorul consiliu local. Iliescu, pe de alta parte, are doar 26 de ani si se afla deja in al treilea partid, ALDE, dupa ce a trecut pe la PSD si PNL. El a marturisit ca nu are un loc de munca si nici alte perspective, in caz ca pierde alegerile locale. "Acum sunt un pic in constructii, ca sunt la mine sa fac o casa, ceva. Dupa aceea, sa vedem. Speram sa fie bine. Acum, nu stiu. Sa vedem ce-o fi!", afirma candidatul ALDE.
Raspunde

Valeria

Acum 4 ani

Duminica, noi PSD-istii si cei care ne sustin ne vom bucura de inca o victorie si inca un oras scos din ghearele mafiei straine! Sibieni, votati romanii, votati datina strabuna! PSD, numele tau e victorie!!!
Raspunde

gigi contra

Acum 4 ani

Corect!
Raspunde

Andrei

Acum 4 ani

Eu nu sunt sibian dar m-am mutat aici de vreo 10 ani si inca nu am inteles pe deplin cum gandesc majoritatea locuitorilor din acest oras... Toata lumea e mandra nevoie mare de calitatile exceptionale ale urbei si comunitatii locale, cand de fapt toate acestea sunt mai mult inchipuite. Putin spirit critic ne-ar fi foarte util, ca si niste plimbari prin alte orase din tara si strainatate, spre comparatie. De cand s-a spart mitul Iohannis orasul asta o ia incet dar sigur la vale... ne inecam in jeg si praf, nu avem decat un parc amarat, festivalurile sunt aceleasi si tot mai ponosite, infrastructura este in continuare sublima si inexistenta, (nici macar o gara decenta nu avem, de trenuri ce sa mai zic!), iar in loc de ambitii si proiecte indraznete, candidatii la primarie ne mai aburesc si in mileniul 3 cu asfaltari de strazi... Din punct de vedere social incepem sa semenam tot mai mult cu un Vaslui salbatic, aproape zilnic auzi de crime, furturi si talharii, aproape ca ti-e frica sa iesi din casa. In schimb avem un lucru foarte de pret... SASII! Ei sunt solutia noastra mesianica la toate problemele. Din neincrdere in propriul popor ii votam pe ei orbeste la fiecare alegeri, inchipuindu-ne ca vor rezolva toate problemelepentru a trai ca-n Germania, iar noi vom putea sa dormim linistiti si-n urmatorii 4 ani... Jalnica adunatura, imi pare rau sa zic, iar cu doamna asta semi-agramata inca 4 ani eu ma gandesc serios sa ma mut altundeva... Singura ei realizare notabila cred ca este mall-ul de la gara, in care deocamdata stau boschetarii...
Raspunde

sibian

Acum 4 ani

Ai dreptate. Dar SASII trebuie sa fie alesi si sa traiasca, ca sa poata administra si exploata toate scolile, liceele, muzeele si alte spatii pe care au pus laba.
Raspunde

jonyjon

Acum 4 ani

Da, sefu', garile si trenurile sunt atributia primarului. Te pricepi bine de tot. Si am vazut clar, trenurile care pleaca din Sibiu, vechi si imputite, se transforma ca Fat-Frumos in Orient Express in garile din alte orase, controlate de mafia PSD. La intoarcere ruginesc instant. Daca nu vezi ce are in plus Sibiul, explica-ne de ce ai ramas aici de 10 ani? Du-te, nene, de unde ai venit.
Raspunde

gigi contra

Acum 4 ani

Care sași, Andrei/ Niște frau și niște moșulici decrepiți care au peste 70 de ani?! Doar dna Astrid e mai verde! Și onor dl. presedinte Johannis!
Raspunde

gigi contra

Acum 4 ani

Sibiul n-a fost niciodată zero, măi veneticule! Aici a fost întotdeauna industrie. Noi ne-am fi descurcat f. bine pe plan județean pt. că toate ramurile industriei erau reprezentate în Sibiu! Așa că las-o mai moale cu sașii! Au îmbătrânit și ei săracii... Ce să mai facă?
Raspunde

Tanar Sibian

Acum 4 ani

Mizerii peste mizerii!!! Cultura 0...educatie 0...scoala 0... RESPECT 0! Toate vorbele voastre tin cat un afis electoral... nu imi vine sa cred ca toate aceste se aduna in "gura" unor oameni ce nu vor sa sustina prosperitatea unui oras minunat cum este Sibiu. Cultura, Educatia, Scoala si Respectul de nota 10 - VOTATI Fodor!
Raspunde

Eu

Acum 4 ani

Andrei - in Sibiu companiile premiaza, in bani si obiecte, olimpicii si elevii cei mai straluciti cu rezultate exceptionale, atat in cadrul scolii precum si in cadrul competitiilor nationale. Asta inseamna un sistem structurat incepand de la bazele societatii pana la eminentele ei. PS: Parcul Sub Arini, Parcul Cetatii, Parcul Tineretului, Parcul Mortilor, Parcul Astra. Te rog frumos si cu respect lasa-te de aceastsa meserie:"formator de opinie temporar". O zi buna!
Raspunde

Eu

Acum 4 ani

Andrei - pentru ca noi Sibienii vorbim concret, te rog sa regasesti aceasta informatie detinuta de INS (statistica aia nationala...) Pe teritoriul administrativ al Municipiului Sibiu suprafaţa totală a zonelor verzi este de 2.460 ha (20,2% din total suprafaţă)
Raspunde

joseph

Acum 4 ani

Babaciune escroaca incompetenta...asta=i astrid fodor!
Raspunde

JOSEPH MARE

Acum 4 ani

Joseph, drag copil. . . Vad ca de la a ta mama, ai luat acest stil! Nu consider ca avem nevoie, Sa ne arati cum ai iesit din . . .
Raspunde

Andrei

Acum 4 ani

Oameni buni, daca nu va convine ce am scris, ce sa zic... tzeapa! Cu totii avem dreptul la o parere, in rest fiecare judeca pentru el si voteaza cum vrea. Iar celui care-si zice "Eu" trebuie sa-i raspund: Parcul Cetatii, Parcul Astra sunt de fapt niste strazi mai largi iar Parcul Tineretului este minuscul... deci afirmatia mea ramane perfect valabila, Sub Arini-ul este singurul parc (in adevaratul sens al cuvantului) din oras. Iar faza cu procentele este tot o manevra stai linistit, au bagat Padurea Dumbrava in intravilan (tot la "spatii verzi" se aduna si cimitirul) ca sa va scoata ochii si sa se poata construi in voie blocuri si biserici pe spatiile verzi! Va las deci in continuare in lumea voastra magica si va doresc somn usor!
Raspunde

ovidiu

Acum 4 ani

Recapitulare pentru tine si altii vis-a-vis de Sibiu sub FDGR. In 2000 Sibiul era zero, infrastructura 0, economie 0, mizerie, etc. In primele luni de mandat Iohannis o scos maturatorii si masinile de curatenie pe strazi, tot orasul devenind parca altul. Apoi o urmat o perioada grea cu prioritate aducerea de investitori si crearea unor facilitati pentru atragerea acestora. in felul acesta o aparut zona industriala Vest cu racordari la apa, gaz, canalizare facute de primarie. Investitorii or venit rand pe rand in numar mare iar acum sunt peste 10.000 locuri de munca numai in zona Vest. Dupa ce bugetul orasului o crescut an de an, Primaria o demarat un program de modernizare a infrastructurii subterane in Sibiu, modernizare care continua si astazi. Tocmai de aceea inca nu avem strazile refacute complet, toate strazile asfaltate, dar Sibiul nu se mai confrunta cu inundatii la cea mai serioasa ploaie precum in alte orase, multe dintre ele date ca exemplu de mai bine. Oamenii au mintea scurta si uita lucrurile care nu se vad. Avem in 2007 capitala culturala, centrul orasului complet refacut. Transportul public imbunatatit mult si extins. Avem diverse evenimente sportive, culturale, etc. Sibiul luat ca si marime se poate compara cu Brasov, Alba Iulia, Targu-Mures, Arad. Singurul care se afla cot la cot, poate putin mai sus este Brasovul, in rest sunt sub Sibiu pe palierele principale. Orasele din Sud si Est comparabile cu Sibiul sunt practic inexistente. iar tu mentionezi Vaslui... :))) Un lucru foarte important este organizatea primariei unde cetateanul nu pierde mult timp si este tratat cu respect. Eu ca sibian am avut de-a face cu primaria sibiu si nu pot decat ca sunt multumit. Sibiul creste vazand cu ochiul liber. PNL si PSD nu pot reprosa nimic FDGRului iar asta se vede in campania dusa de acestia. PNLul vine cu sperietoarea cum ca doar un vot pentru ei este un vot anti-psd, air PSDul nu are nici o sansa la Sibiu. O castigat Cindrea in 2012 pe un val de ura contra Basescu si PD. Mare prostie a sibienilor din judet pentru ca nu l-au continuat pe Bottesch. Comunele si satele din Judetul Sibiu sunt legate la apa si gaz datorita administratiei lui Bottesch. Au si asfalt tot datorita proiectelor demarate de Bottesch in judet. Primaria Sibiu este alba cand vine vorba de contracte, totul este trasparent si public fara fraude.
Raspunde

Eu

Acum 4 ani

Parcul Cetatii? Cu acel walk of fame al Festivalului international de teatru Sibiu si alte mici detalii tehnice precum si istorice, e considerat de tine o strada mai larga? Intr-adevar e o chestiune de viziune...dar grandomania si megalomania nu fac parte din conceptul sibian! Nici din istorie nu au facut!
Raspunde

Sibian30

Acum 4 ani

Joseph ... lasa ca tanarul Sitterli nu e excroc...curvar ... Cindrea nu e un jeg uman ... Paskuj nu este hot de ultima speta...dar va legati de Fodor :)) psd -ul si pnl -ul vor gusta din nou ce inseamna infrangerea la scor . Mai visati frumos inca 2 zile
Raspunde

joseph

Acum 4 ani

Sibian 30...nu ti-e rusine lingau jegos al sasilor????
Raspunde

Sibian30

Acum 4 ani

Mie mi-ar fi rusine sa imi dau nume de sas si in spate sa fiu un cancer al societatii ! Mai bine lingau al sasilor decat taran ofticat ai lingau de dosuri nespalate !
Raspunde

Sibian 31

Acum 4 ani

Pai ce-ai facut mai nene mai? Pai Joseph, asa urat vorbesti, mai tati? Chiar asa? Pai sa stii ca nu-i frumos. Ma asteptam la mai mult de la tine, jur. In afara de spume nu scoti nimic din gura. Te inunzi cu propria voma, te ineci cu scuipaturi. Nu e pacat sa te consumi asa? Stai mai chill, ca vine vara. Vremea de mici si bere. In slapi. Si maieu.
Raspunde

unualtu

Acum 4 ani

Andrei, chiar te rugam sa ne lasi, de tot.De ce oare locuiesti de 10 ani in Sibiu? Ai venit sa ne luminezi pe noi in privinta spatiilor verzi? Poti oricand sa mergi la Vaslui daca tot nu e mare diferenta. De prisos sa iti explic despre rata somajului, investitii, turism sau ca salariul mediu din Sibiu este cel mai ridicat din zona centrala a tarii. Am o vaga banuiala ca tot pentru conditii si salariu ai venit si tu iar acum nu te mai dai dus din orasul asta salbatic, murdar si nesigur...IPOCRITULE ! PS : nu te chinui sa intelegi cum gandesc locuitorii ca nu o sa reusesti...e nevoie de ceva mai multa materie cenusie decat ai tu
Raspunde

Jiji

Acum 4 ani

Complexul de sluga, iobagii sasilor pe vecie. Au mai ramas o mana de sasi aici, batranii si smecherii oportunisti, iar singurul criteriu pentru care sunt votati este doar etnia de care apartin, nu conteaza ca unii sunt imbecili de-a dreptul si fara scoala dar au ajuns consilieri ca nu mai are FDGR-ul de unde sa mai adune candidati. S-a convins o tara intreaga si de "valoarea" lui Iohannis, a ajuns bataia de joc a tuturor.
Raspunde

pfff

Acum 4 ani

PSD nu o sa castige NICIODATA primaria Sibiu.
Raspunde

Alzara

Acum 4 ani

Sibian 30,Sibian 31...warum seid ihr so IDIOTEN?...va place la MUMU??...LINGAI ORDINARI!
Raspunde

bouwulf

Acum 4 ani

nimic nu o recomanda pe aceasta batrana comunista ipocrita sa ocupe tronul cetatii, pentru ca realizarile lipsesc cu desavarsire. sa fie vorba de o simpla mostenire a unei succesiuni? in rest multa propaganda gen iliescu anii '90, cu idolatri de rigoare, si lozinci inspre linistea cetatenilor, si pentru continuitatea grupurilor de interese conectate la robinetul banilor publici.
Raspunde

jonyjon

Acum 4 ani

Iti dai seama, nu are nici macar cazier, ca Cindrea!
Raspunde

Pagan

Acum 4 ani

Astia care tot vorbesc de Iohannis ca nu o facut treaba in RO cred ca sunt beti sau valceni. In viata fapta conteaza , nu vorba multa. Dar voua va plac tiganiile gen basesco,ilici,ponta etc. Hai SICTIR ! APP daca nu va convine cu FDGR-ul mereti in valcea,buCUResti,vaslui etc.
Raspunde

www

Acum 4 ani

HAI Mars dobitoc pupincurist!
Raspunde

ovidiu

Acum 4 ani

Jumate de Valcea ii fugita la Sibiu. Pentru ca la Valcea ultimii 2-3 primari sunt certati cu legea, investitii zero si coruptia la ea acasa. Macar putin respect sa aiba vis-a-vis de alegerile sibienilor care se dovedesc castigatoare din 2000 incoace inclusiv pentru cei veniti din alte orase. Forta FDGR!
Raspunde

FKJ

Acum 4 ani

Cred c-a venit vremea unei schimbari. Am avut FDGR ani multi la conducere si mare brinza nu au facut. Hai sa le dam o sansa si la altii sa vedem de ce stiu sa faca.
Raspunde

unualtu

Acum 4 ani

Desteptule hai cu date si statistici."mare branza" nu denota mai mult decat nivelul tai de cultura.Hai ca traduc eu ce ai vrut sa spui :" i-a mai da-i dreq pe astia de la FDGR ca au avut destui ani sa fure si nu ai facut-o.Sa dea sansa si altora (psd) ca sa le arate cum se face.Si pe tema asta primim si noi lingaii o bucatica de ciolan" .Ia zi ca nu te-am nimerit ;) Va irositi energia degeaba dragi postaci pentru ca ce faceti voi nici macar dezinformare nu e, e un fel de propagando-demagogie trista si fara fond facuta de niste lingai, cum sa o zic...nu prea destepti, iar asta pur si simplu nu tine la Sibiu, unde faptele vorbesc de ani buni
Raspunde

Adrian

Acum 4 ani

Nu uitati stadionul ,e pacat sa nu avem in buricul targuli un stadion modern ,cu facilitati pentru toate sporturile,care sa stringa in jurul lui toti cetateni Sibiului si nu numai.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus