Joi,
01.12.2022
Partial Noros
Acum
4°C

VOTEAZĂ CURAT. 500 de polițiști păzesc duminică secțiile de vot

VOTEAZĂ CURAT. 500 de polițiști păzesc duminică secțiile de vot

Sute de forțe de ordine vor fi pe străzi duminică, în apropierea secțiilor de vot, așa că oricine poate sesiza orice neregulă cu privire la procesul electoral. “Aproape 500 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție JudețeanSibiu vor fi angrenaţi în misiuni, duminică, 5 iunie, buna desfăşurare a procesului electoral. Obiectivele urmărite de oamenii legii în cadrul acestori misiuni sunt paza secţiilor de votare, menţinerea ordinii şi siguranţei publice, prevenirea unor evenimente negative precum şi aplicarea cu fermitate, corectitudine şi echidistanţă a prevederilor legale atunci când se constată încălcări ale legii”, se arată într-un comunicat din partea IPJ Sibiu.

Peste 100 de poliţişti se vor afla în stradă pentru a asigura măsuri de ordine şi linişte publică cu scopul prevenirii oricăror fapte antisociale în această perioadă. De asemenea, dintre cele 370 secţii de votare constituite la nivelul judetului Sibiu, duminică, 5 iunie, polițiștii vor asigura măsuri de pază şi protecţie la 207 de secţii, jandarmii la 125 de secții, polițiștii din cadrul Centrului Chinolog Sibiu la 20 de secții, polițiștii de frontieră la 2 secții, iar la 16 secții măsurile de pază și protecție sunt asigurate de cadre ale Biroului pentru Imigrări Sibiu, Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple și Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule.

Totodată, pentru soluţionarea solicitărilor şi semnalărilor cu privire la evenimentele produse în ziua alegerilor, vor acţiona, conform competenţelor, 60 de poliţişti, constituiţi în 30 de echipe operative.

A fost stabilit şi un efectiv de rezervă format din 63 de poliţişti, care va fi în permanenţă pregătit să acţioneze, împreună cu structurile de jandarmi.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

6 comentarii

...

Acum 6 ani

Corect spunem "Centrul chinologistic", nu "Centrul chinolog". :D
Raspunde

Vasile V. Vasile

Acum 6 ani

Păi da, doar se spune chinologistică nu chinologie, profesia e chinologist nu chinolog...
Raspunde

otto

Acum 6 ani

Ci.Ca....500 de politisti supravegheaza alegerile curate ...Daca nu va ganditi ce sa alegeti ....nici policisti nu va pot garanta o alegere curata ...Ma tem ca iares veti vota gresit ...si iares plangeti cati va ani ca va-ti inselat din nou...
Raspunde

un sibian

Acum 6 ani

Daca pazesc asa cum interpreteaza codul rutier, atunci e clara situatia!!! Revin cu semnalul de alarma legat de circulatia in sensul giratoriu!!!
Raspunde

liviu s.

Acum 6 ani

o prostie, politia trebuie sa faca altceva !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus