Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
10°C

Carmen Iohannis a votat la Școala nr. 4

Carmen Iohannis a votat la Școala nr. 4

Soția președintelui, Carmen Iohannis, a votat astăzi la ora 12 la Școala nr. 4, secția de votare nr. 68, de pe strada Spartacus. Este pentru prima dată când aceasta votează singură, fără soțul ei, Klaus Iohannis. Dealtfel, ea nu a vrut să spună nimic cu privire la locul și ora la care președintele României va vota astăzi. A spus totuși că a votat pentru continuitate și a îndemnat toți cetățenii să meargă la vot, deoarece este o datorie de onoare. ”Am votat pentru ca în Sibiu să fie continuitate, să ne bucurăm în continuare de orașul nostru frumos, să fie în continuare căutat de turiști. Îndemn toți cetățenii să se prezinte la vot, deoarece este o datorie de onoare”, a spus Carmen Iohannis.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

dancp

Acum 7 ani

singura s-a dus sau cu hinu vicerdea?
Raspunde

gigi contra

Acum 7 ani

Iar n-a nimerit-o cu țoalele! Cred că o face intenționat, ca să se vorbească despre ea, altfel cum ar putea o intelectuală, o doamnă cu educație și cu bani grei să se îmbrace atât de nepotrivit și de nasol???!!!
Raspunde

gigi contra

Acum 7 ani

Revin... și are o siluetă atât de frumoasă... Păcat că nu are gusturi la îmbrăcat... Dacă ar fi o gospodină de 80-90 de kile și cu salariul minim pe economie aș fi înțeles, dar așa...
Raspunde

gogu

Acum 7 ani

Ca o stafida.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus