Vineri,
03.02.2023
Innorat
Acum
1°C

Numărătoare paralelă PSD după 10,2% din voturi: 34% în județ, PNL are 26,1 și FDGR 24,2

Numărătoare paralelă PSD după 10,2% din voturi: 34% în județ, PNL are 26,1 și FDGR 24,2

Actualizare ora 23:23

După numărătoarea paralelă a 10,2 la sută din voturi, PSD a contabilizat un rezultat politic pe județ de 34 la sută, urmat de PNL cu 26,1 la sută și FDGR cu 24,2 la sută.

”Rezultatul parțial este nereprezentativ în acest moment. Tot ce se numără primim prin SMS. Deocamdată este un eșantion nereprezentativ”, a declarat Ioan Cindrea.
Știre inițială:

După un scurt moment de relaxare imediat la anunțul exit poll-urilor, la sediul PSD Sibiu s-a așternut ap[sarea. Ora 21:00 i-a găsit pe toți PSD-iștii în fața televizorului, unde pe Antena 3 au urmărit la discursul lui Liviu Dragnea și pe cel al Gabrielei Firea.

Ioan Cindrea și nici Ovidiu Sitterli, principalii candidați ai partidului, au stat mai mult cu telefoanele în mână.

Videoproiectorul stă pe portalul care anunță prezența la vot pe județe. Toată lumea spune că la Sibiu va fi undeva în jur de 35 la sută. Refresh-ul e la ordinea zilei, pe măsură ce mai apar rezultate din câte o secție de vot.

O știre pe site-ul DCNews a fost primită cu entuziasm. Astrid Fodor e pe locul 2. În câteva secunde a revenit reținerea: ”Stați așa!”, ”Hai să nu ne grăbim”, ”E devreme”, ”Nu au nicio cifră, acum lucrează la ea!”.

Ioan Cindrea a primit cu bucurie rezultatele din Capitală.

”Ne bucurăm pentru rezultatul foarte bun obținut de partid în București. Întotdeauna Bucureștiul este un semnal pentru ceea ce se întâmplă în țară. Sper ca la Sibiu să obținem un rezultat la fel de bun”, a declarat Ioan Cindrea.
Cât privește modul în care au decurs alegerile, Cindrea spune că nu are semne de întrebare. ”În afară de mici incidente punctuale, nu au fost probleme, a fost o campanie civilizată”, a mai spus Cindrea.

20160605_210158

Candidatul PSD la primărie, Ovidiu Sitterli, este în continuare reținut. ”Mă bucur pentru rezultatul obținut de PSD în Capitală, electoratul a dat dovadă de înțelepciune, a ales oamenii care au convins că fac ceva, nu care doar spun”, a declarat Sitterli.
20160605_205626

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

zzz

Acum 6 ani

mai bagati cu numaratoarea paralela PSD, dupa 12% sigur au 50% iar dupa 15% din voturi deja au ajuns la 80%. nu merge aici ma hotilor, mai catre teleorman e de voi
Raspunde

bokila

Acum 6 ani

PNL victorie clara in Sibiu. 32 de primari din 64 si cei mai mult iconsilieri judeteni
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 6 ani

Pentru bokila: ce sunt aia iconsilieri judeteni?!? ... hai sictir cu pdl-ul tau... pardon, pnl...
Raspunde

Maria

Acum 6 ani

Cum nu v-ati saturat de pdl-isti???? Sigur , ei isi spun acum PNL-isti, adica se ascund sub aceasta sigla.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus