Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Lucrări de asfaltare pe A1, între Sibiu și Săliște

Lucrări de asfaltare pe A1, între Sibiu și Săliște

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în cursul zilei de astăzi, pe sensul către Sebeș al autostrăzii A1 Sibiu - Deva se execută lucrări de asfaltare în zona kilometrilor 242 și 257 (între Sibiu și Săliște), pe banda de urgență și pe banda numărul 1. Punctele sunt semnalizate corespunzător.

Conducătorilor auto li se recomandă să ruleze cu viteză redusă, să respecte semnalizarea temporară instituită și să se asigure corespunzător la efectuarea manevrei de schimbare a benzii de circulație.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

K.Samuel

Acum 7 ani

Gretos! In Ungaria ai autostrazi de 10 ani care nu au niciun petec pe ele si noi reparam deja. Oare cat o sa mai acceptam bataia asta de jos pe banii nostri?
Raspunde

@K.Samuel

Acum 7 ani

Probabil dormeai pe autocar de nu le-ai vazut. E plin de petice inclusiv pe centura Buda care a fost data in folosinta anul trecut. Nu mai scrie cu greata ca scri prostii
Raspunde

...

Acum 7 ani

trebuia zidit ponta la fundatia autostrazii..pe post de ana lui manole...asta doar ca sa reziste autostrada
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus