Joi,
25.04.2024
Parțial Noros
Acum
6°C

Ultimul set de bilete pentru FITS a fost pus în vânzare

Ultimul set de bilete pentru FITS a fost pus în vânzare

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu, anunță punerea în vânzare a ultimului set de bilete pentru ediția din acest an a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

Astfel, de astăzi, spectatorii pot achiziționa ultimele bilete pentru FITS, fie de pe eventim.ro, fie prin intermediul Agenției Teatrale din Sibiu, strada Nicolae Bălcescu nr. 17.

Spectacolele pentru care s-au pus în vânzare biletele sunt "Push up 1-3" în regia lui Theodor-Cristian Popescu, "Antigona, durerea mea", în regia lui Bernando Rey. "#fomo – frica de a pierde", "Frumusețea bestiei" cu o coregrafie semnată de Anthony Missen, iar pe listă, găsim și spectacole românești, precum "#minor" semnat de Bogdan Georgescu, "20 noiembrie", un spectacol de Eugen Jebeleanu. Și "Antisocial", spectacol semnat de Bogdan Georgescu revine la această ediție a festivalului. "Indianul vrea" în regia Iarinei Demian, "The History Boys. Povești cu parfum de liceu" semnat de Vlad Cristache, "Anul dispărut. 1989" de Ana Mărgineanu, "Orb de mină" în regia lui Bogdan Sărătean completează lista de spectacole românești. De asemenea sunt puse în vânzare bilete pentru spectacolele "Îmbrățișați" de compania de dans Inbal Pinto & Avshalom Pollak, "Din profunzimile Indiei" cu o coregrafie de Aditi Mangaldas, "Mi Carmen Flamenca" coregrafia semnată de Manolo Marín, Úrsula Moreno, José Galvañ, este premieră mondială în cadrul FITS.
 "Flamenco Suite" și "Iubire cu năbădăi" sunt alte două spectacole de dans care vor completa lista pentru această ediție a festivalului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

gogu

Acum 7 ani

Celelalte s-au epuizat? Noi o să vedem picioroangele din ușa magazinului Billa... Să ne numărați la spectatori..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus