Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Marcel Luca, alegerea liberalilor pentru Consiliul Județean

Marcel Luca, alegerea liberalilor pentru Consiliul Județean

În urma Biroului Politici Județean al PNL Sibiu, s-a decis ca Marcel Luca să fie noul vicepreședinte al Consiliului Județean Sibiu, el completând astfel echipa formată din Daniela Cîmpean - președinte și Wiegand Helmuth Fleischer, propunerea FDGR pentru funcția de vicepreședinte.

La începutul săpămânii, președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan. a declarat că în opinia sa, cea mai bună alegere pentru funcția de președinte al CJ Sibiu este Marcel Luca. ”Dar decizia va reveni forurilor interne ale partidului. Vom anunța numele în urma ședinței Biroului Permanent Județean de joi”, a specificat Turcan. Decizia liberalilor a fost luată în unanimitate, deși mai exista o variantă pentru această funcție: Vlad Vasiu.

Liderii FDGR au motivat alegerea lui Wiegand Helmuth Fleischer datorită studiilor sale economice, dar și tinereții.  ”Gândirea noastră și a conducerii PNL e ca un vicepreședinte să fie PNL, pe care nu-l știm încă, iar noi îl propunem pe Wiegand Fleischer. A fost consilier în două mandate, e doctor în economie, are și experiență în administrație, fiind director executiv al Clubului Economic German, deci îl vom propune pentru funcția de vicepreședinte”, a declarat Martin Bottesch, luni, 6 iunie.

 Wiegand Helmuth Fleischer este directorul executiv al Clubului economic german Transilvania (DWS – Deutscher Wirtschaftsclub Siebenbürgen), asociație care numără aproximativ 170 de membri.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Nicu

Acum 7 ani

Exact cum am prevazut in martie la debarcarea lui Cindrea de la CJ Sibiu,ca datorita aliantei PNL-Fdgr,Psd nu va avea in municipiul Sibiu si la CJ Sibiu decat consilieri iar cele 6 functii de conducere de la CJ plus Primarie se vor imparti intre cei doi aliati.Surpriza a facut Psd la cl sibiu unde a avut cu 2000 de voturi mai mult ca pnl,ca sa se impuna ii trebuiau nu 10502 ci 22500,numai asa schimba ceva la municipiu.Asa e la noi,sunt jocurile facute dinainte,de aceea preconizez o accentuare a absenteismului la vot chiar si la toamna!
Raspunde

Sibian

Acum 7 ani

La naiba fato... ! ce conducerea avem la CJ....
Raspunde

Sb

Acum 7 ani

Ce conducere? Foarte buna!!!!
Raspunde

ANAF

Acum 7 ani

Cum Turcano Luca nu mai vrea Sef de Vama sau sta rau la un control pe firma. Cu Sovaitorul cel carator de bagaje nimic, nimic?
Raspunde

v.aron

Acum 7 ani

Parti-prisuri foarte de anticipat inca din precampanie
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus