Joi,
29.07.2021
Partial Noros
Acum
27°C

VIDEO. MAI puternici în echipă, pentru tricolori

VIDEO. MAI puternici în echipă, pentru tricolori

Ministerul Afacerilor Interne a postat pe Facebook un video de încurajare dedicat tricolorilor, înainte de meciul România-Franța, primul meci din Euro 2016.

“MAI puternici în echipă. Hai, România!“, este mesajul de susținere, care a a primit peste 6000 de like-uri și 12 mii de share-uri.

Suporterii nu au rămas mai prejos -

“Să fim milioane de romani in teren...cu sufletul langa tricolori! Despre clip...tare merge la inima romanilor! Bravo E.I. si echipa lui!” -

„O victorie in partida cu Franta ar declanșa Carnavalul ! Trebuie sa învățam sa fim uniți si sa ne bucurăm ! Sportul unește oamenii iar partida cu Franta este momentul in care trebuie sa demonstram ca putem fi o mare inima care sa bată pentru echipa Romaniei ! Sa uitam macar pentru o seara de interesele meschine si mercantilism ! Hai Romania !!!”

Franţa - România, meciul de debut al Campionatului European, se va disputa în această seară cu începere de la ora 22:00.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus