Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

Metodă inedită de furt. Cum a încercat un bărbat să iasă cu coșul plin dintr-un supermarket din Bistriţa, fără să plătească

Metodă inedită de furt. Cum a încercat un bărbat să iasă cu coșul plin dintr-un supermarket din Bistriţa, fără să plătească

Un bărbat a fost filmat încercând să iasă dintr-un supermarket din Bistrița cu coșul plin, fără să plătească. Imaginile au fost publicate de Ministerul Afacerilor Interne pe pagina de facebook. Acesta a scos coşul din magazin pe la casele de marcat expres, după care a ieşit din supermarket pe la casele de marcat cu casier. Mai mult, acesta i-a explicat angajatei magazinului că el ar fi vrut să cumpere, dar nu a avut ce, pentru că magazinul nu este bine aprovizionat. 

Bărbatul a fost vazut de un echipaj de jandarmi. 

Reprezentanții autorităților povestesc cum s-a petrecut tentativa de furt:

"A împins coșul cu piciorul, astfel încât să-l poată lua din cealaltă parte a caselor de marcat.
Apoi, cu mâinile în buzunar, s-a îndreptat către o angajată a magazinului.
- Nu am cumpărat nimic. Pe unde pot să ies?
- Uitați pe aici, i-a indicat aceasta ieșirea.
- Mulțumesc, a răspuns acesta foarte politicos.
Dar nu s-a oprit aici, pe același ton politicos și cu calm, i-a explicat angajatei magazinului că el ar fi vrut să cumpere, dar nu este bine aprovizionat.
- Faceți ceva să găsim toate produsele, altfel pe mine mă pierdeți de client. Mai trec eu pe aici, dar faceți ceva.
Cu această remarcă a ieșit din magazin, nu înainte de a lua cu sine coșul de cumpărături pe care îl pregătise.
Din păcate pentru el, a fost văzut de un echipaj de jandarmi.
Din fericire, acel magazin… și poate și altele… au pierdut un astfel de “client” care nu va mai trece pe acolo o perioadă de timp."

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus