Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Primăria reamenajează peste 4.000 de mp de parcare în capătul bulevardului Mihai Viteazu

Primăria reamenajează peste 4.000 de mp de parcare în capătul bulevardului Mihai Viteazu

Aproape jumătate de milion de lei este valoarea contractului semnat azi (luni, 13 iunie) între Primăria Sibiu și firma sibiană Terra Building SRL pentru reamenajarea parcărilor din zona blocurilor 1, 3 și 5 de pe Aleea Frații Buzești, alee paralelă cu bulevardul Mihai Viteazu. În urma acestor lucrări care ar trebui să nu dureze mai mult de trei luni de la emiterea ordinului de începere, între blocurile mai sus amintite ar trebui să fie trei parcări reamenajate. ”În baza contractului, terenul va fi nivelat, iar substructura refăcută. Pe căile de acces în parcări vor fi turnate două straturi asfaltice, iar locurile de parcare vor fi amenajate cu grile din beton. Pentru scurgerea apei vor fi create guri de preluare a apelor pluviale, iar iluminatul parcărilor va fi asigurat prin amplasarea unor stâlpi. Trotuarele și bordurile care împrejmuiesc aceste spații vor fi de asemenea reabilitate”, informează administrația locală.

“Proiectul este important pentru locuitorii blocurilor turn din zonă. Prin amenajarea corespunzătoare, parcările vor deveni mai funcționale și se va suplimenta și numărul de locuri”, Astrid Fodor, primarul interimar al municipiului Sibiu
Parcarea dintre sediul Casei județene a asigurărilor de sănătate și blocul nr. 1 va avea aprox. 1.200 de mp, cea dintre blocul nr. 1 și cel cu numărul 3 – aprox. 1.500 de mp, iar parcarea dintre blocurile 3 și 5 – aprox. 1.660 de mp.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

13 comentarii

e-manuela

Acum 7 ani

Buna ! Este un nene ... sau poate o tanti ce se autointitulează " - " Daca delirează , înseamnă ca gândește ?
Raspunde

...

Acum 7 ani

Noroc ca au lasat comunistii loc intre blocuri ca daca era dupa ilustrii urbanisti care se joaca de-a "dezvoltarea durabila" a averilor unor baroni locali, acum nu ati fi avut ce sa reamenajati acolo. Luati aminte la noile blocuri construite in ultima vreme si la cele ce urmeaza a fi construite.
Raspunde

un sibian

Acum 7 ani

noroc ca ilustrii tai comunisti au facut alte cartiere intregi de poti sa dai mana cu vecinu de peste drum, vezi tot Vasile Aaron!! Noroc ca la blocurile noi constructorii sunt obligati sa ofere cel putin 1.5 locuri de parcare per apartament, si noroc ca legea se cam respecta de cativa ani incoace!! Hai noroc si ne vedem la bodega, tovarashe!!
Raspunde

cristi

Acum 7 ani

asta-i cadou din bani publici pentru cel care a cumparat recent structura de beton din spatele casei de asigurari de sanatate. si care, bineinteles, are nevoie de locuri de parcare. cine sa fie, oare? ei bine, e vorba de acelasi personaj care a construit blocurile de pe str. avrig cu parcarea in parcul sub arini. se descurca, nu-i asa?
Raspunde

dan-t

Acum 7 ani

Foarte buna informatia...
Raspunde

...

Acum 7 ani

Nu s-a miscat nimic in orasul asta daca nu a fost in folosul direct sau indirect al vreunui baron local. Si in general s-a pus in practica solutia care maximiza profitul acestuia. Este foarte mult putregai acolo susu unde se elibereaza aprobarile
Raspunde

...

Acum 7 ani

Parcarea dintre sediul Casei județene a asigurărilor de sănătate și blocul nr. 1 este cea mai mica dintre cele enumerate desi se anunta a fi cea mai aglomerata, mai ales ca in cladirea luata de ciobanu' shef nu vor veni doar biciclisti si pietoni...E de remarcat insa cum se misca treburile de indata ce este un baronas interesat de acea zona. Ar fi fost prea batator la ochi daca faceau doar parcarea cu pricina si pe restul le lasau asa cum au stat zeci de ani... Rusine celor din primarie pentru ca servesc cu precadere doar interesele "anumitor cetateni" si nu pe toti cetatenii asa cum ar trebui!
Raspunde

Euroil Domnariu

Acum 7 ani

Primaria e la cheremul benzinarilor,ar putea sa faca chiar si o benzinarie pe acolo ca si asa trec multe masini prin zona.
Raspunde

Zzz

Acum 7 ani

Tot aceeași firma? In Sibiu se pare ca doar o singura firma câștiga toate licitațiile cu primăria. Foarte interesant...
Raspunde

gigea

Acum 7 ani

Gara, str Avrig, constructia asta de beton... cum sa traiesti in asa ceva? Mucegai, igrasie, adevarate bombe toxice! Dar la romani merge, chiar si la romanii educati!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus