Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Un bărbat extrem de violent și-a bătut fosta iubită, apoi a lovit și avariat mașina Poliției

Un bărbat extrem de violent și-a bătut fosta iubită, apoi a lovit și avariat mașina Poliției

Un bărbat de 36 de ani, domiciliat în județul Brașov, a fost reținut ieri de polițiștii din Mediaș, fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe, distrugere și tulburarea liniștii și ordinii publice.

În cursul zilei de duminică, 12 iunie, un echipaj de poliție din sistemul de ordine publică al Poliției Municipiului Mediaș a răspuns unui apel efectuat la 112, o femeie sesizând faptul că este agresată de fostul concubin.

”După efectuarea apelului, femeia a părăsit imobilul, fiind identificată de polițiști în stradă, în imediata apropiere a locuinței. Împreună cu polițiștii, femeia a intrat în imobil, însă presupusul agresor nu a mai fost găsit.  În acest interval de timp, acesta a adus daune autospecialei de poliție, provocându-i mai multe avarii, fiind surprins și reținut de polițiști”, explică reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.
Femeia a fost transportată la Spitalul Municipal Mediaș în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar bărbatul de 30 de ani a fost condus la sediul Poliției Municipiului Mediaș pentru audiere.
”În cursul zilei de ieri, împotriva sa s-a dispus reținerea pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. În cursul acestei zile bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă”, mai transmit polițiștii.
Foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Olingpia Gafosdea

Acum 7 ani

Daga am vost vemei oltean sau zigan pine fagut la el ,daga am vost erdelyan ruzin mai nenorogit vie la tin !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus