Marţi,
29.11.2022
Cer Senin
Acum
-3°C

Încă o porțiune din Autostrada Sibiu-Orăștie intră în lucrări

Încă o porțiune din Autostrada Sibiu-Orăștie intră în lucrări

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat în această dimineață că, pe parcursul zilei, pe autostrada A1, pe sensul de mers Săliște - Sibiu, se execută lucrări de reparații în zona kilometrului 242, iar prima bandă este închisă.

Autovehiculele sunt redirecționate pe banda a doua.

Pe același sens de mers, între kilometrii 264 și 263 (înainte de intrarea în tunel), sunt închise ambele benzi de circulație, iar traficul se desfășoară pe banda de urgență.

”Pentru a nu se forma coloane de mașini pe benzile pe care se execută lucrările, le recomandăm conducătorilor auto să se încadreze din timp pe cea deschisă (intercalând autovehiculele de pe ambele benzi ale sensului de mers, prin manevra de tip 'fermoar')”, au transmis reprezentanții Poliției.
Foto: Arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

...

Acum 6 ani

autostrada sibiu - deva e un kkt plin de petice, gropi si denivelari...italienii sa stea sa faca macaroane si sa lase autostrazile sa le faca cine stie
Raspunde

Dragos

Acum 6 ani

stai linistit, ca tot romanii si firme locale subcontractate au construit autostrada. Italienii nu prea au controlat calitatea pt. ca politicienii nostri impreuna cu mega-salariatii de la CNADNR nu au nici un interes in afara de "a merge pe autostrada la vot" citat Ioan Rus, PSD
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus