Luni,
24.06.2024
Parțial Noros
Acum
29°C

Cazan: Revenirea eşuată a lui Mickey Mouse în vârful politicii româneşti

Cazan: Revenirea eşuată a lui Mickey Mouse în vârful politicii româneşti

 

Deputatul PNL, Mircea Cazan, semnalează încercarea fostului premier Victor Ponta de a reintra pe prima scenă politică a țării. ”Din cauza presiunii străzii, dl. Ponta Victor - Viorel și-a dat demisia din fruntea guvernului și o dată cu el, toţi membrii guvernului. Dar acest pas în spate nu l-a făcut pe dl. Ponta Victor – Viorel, fost premier, să se ocupe de dosarele în care este implicat, de plagiatul lucrărilor sale de doctorat, ci de a sta în faţa televizorului  sau pe reţele de socializare si să îl atace permanent pe dl. președinte Klaus Iohannis, de multe ori, comentariile fiind puerile”, susține Cazan.

Cazan spune că președintele Iohannis a evitat intrarea într-o polemică cu Ponta, precizând că fostul primar al Sibiului ”și-a arătat clasa”. ”Eleganța d-lui preşedinte de a nu răspunde şi de a nu intra în polemici cu dl. Ponta Victor – Viorel, a arătat clasa si decența unui comportament civilizat a unui preşedinte de țară europeană. În schimb dl. Ponta, alias Mickey Mouse, a continuat cu jignirile si comentariile care nu au avut nimic comun cu realitatea. Mai mult, Mickey Mouse (Ponta Victor – Viorel), ca în filmele cu desene animate, a avut tupeul de a se autopropune pe postul ocupat de către Valeriu Zgonea, alt personaj de film, ca si cum functia de preşedinte a Camerei Deputaților reprezintă un mare rol al cinematografiei mondiale.  Rog luaţi remarcile de mai sus cu ghilimelele de rigoare”, a mai spus Cazan.

Deputatul PNL încheie cu o întrebare retorică: ”Ne întrebăm cât timp dl Ponta va mai  ignora în mod sfidător mesajul transmis de societatea civilă și opinia publică în toamna anului trecut şi că a uitat că nu mai este în campanie electorală?”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

Pnl @ @@@

Acum 8 ani

Cazane tată ți-au dat voie pedelisti să vorbești? Democrație mare monșer!
Raspunde

Jon voigt

Acum 8 ani

Când îi aud pe peneliști vorbind îmi vine să le plâng de milă retardaților care i-au votat! Bieții săraci cu duhul politicii... Sunt atât de proști încât mă mir în fiecare seară că au reușit să încheie ziua.
Raspunde

M

Acum 8 ani

Sunteti toți la fel......comunisti Psd si-au susținut infractori pe fata la alegeri,iar Machiavelli PNL si-au vopsit infractori,înainte de alegeri, in asa ziși independenți ......
Raspunde

gică

Acum 8 ani

! Mai mare rușinea pt. Sibiu! Declarația dlui Cazan e de-a dreptul puerilă. Îl depășește pe Victor- Viorel (altă dovadă de imbeclitate a la Basescu când îi folosește ambele prenume ale ex-premierului), cu aiurelile pe care le scoate... Se cunoște omul fără școală!
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 8 ani

Mâncătorii de kkt nu se dezmint. Oare urmează reconstituirea USL pe care iubiții mei concetățeni au votat-o cu amândouă brațele ?
Raspunde

e-manuela

Acum 8 ani

Buna ! Acu' ca scofaina a început sa zdrangane, se chiama ca vine sfârșitul lumii ?
Raspunde

Ion

Acum 8 ani

Cam tarziu te-ai trezit lingaule. Pana acum' unde ai fost? Ponta a spus asta de ceva timp? Ti-ai mai luat o casa ? Si s-a si gasit cine sa vorbeasca....Ce oameni mici, mici, mici.....
Raspunde

dancp

Acum 8 ani

Mult zgomot pentru mimic.
Raspunde

viorela

Acum 8 ani

Dle Cazan, sunteți penibil! Faptul că apelați la o poreclă și apoi la cel de-al doilea prenume al lui Ponta, dovedește că nu aveți argumente în favoarea celor spuse și sunteți doar un lătrău penibil!
Raspunde

hau bau

Acum 8 ani

Auzi aici "Eleganța d-lui preşedinte de a nu răspunde şi de a nu intra în polemici cu...." pai el saracul nu intra cu nimeni in discutii, nu are timp de discutii ca e prea plina agenda cu concedii pe banii contribuabililor.. cred ca nici cu matale dl-e Cazan nu are ce vorbi. Vai de capul nostru
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus