Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

A sunat la 112 să anunţe că o să îl împuşte pe Anghel Iordănescu. Bărbatul a fost amendat cu 500 de lei

A sunat la 112 să anunţe că o să îl împuşte pe Anghel Iordănescu. Bărbatul a fost amendat cu 500 de lei

Un bărbat a sunat la 112 astăzi în jurul orei 09.40 şi a afirmat că intenţionează „să îl împuşte pe generalul Anghel Iordănescu, precum şi pe un alt general din cadrul Ministerului Apărării Naţionale”, transmite News.ro

Poliţiştii l-au identificat în scurt timp pe bărbat şi l-au dus la Secţia 2, iar la finalul audierilor, acesta a fost amendat cu 500 de lei, potrivit Poliţiei Capitalei. “Bărbatul a fost sancţionat contravenţional pentru încălcarea prevederilor OUG 34 din 2008”, au spus reprezentanţii Poliţiei Capitalei, citați de News.ro.

Potrivit OUG 34/2008, apelarea abuzivă a numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112 constituie contravenţie şi se pedepseşte cu amendă de la 500 de lei la 1.000 de lei.

Reprezentativa României, antrenată de Anghel Iordănescu, a fost învinsă, duminică seară, la Lyon, cu scorul de 1-0, de selecţionata Albaniei, şi a fost eliminată de la Campionatul European încă din faza grupelor.

România a pierdut anterior cu Franţa, scor 1-2, şi a remizat cu Elveţia, scor 1-1. Jucătorii antrenaţi de Iordănescu aveau ca obiectiv calificarea în optimile de finală ale Euro-2016.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus