Luni,
28.11.2022
Cer Senin
Acum
-1°C

A dat fotbalul și-n popi

A dat fotbalul și-n popi

Prinși în febra Campionatului European de fotbal, și poate dezamăgiți de prestația naționalei României, mai mulți preoți din zona Mediașului au organizat o cupă pentru tineri.

Mai exact, Protopopiatul Mediaș, împreună cu Parohia Copșa Mică I și cu Primăria din Copșa Mică au organizat recent o competiție sportivă ”dedicat elevilor creștini ortodocși din parohiile protopopiatului amintit”.

“Cupa elevilor creștini ortodocși la fotbal-ediția 2016”, cum a fost numită de organizatori, a avut loc la sala de sport din orașul amintit, înscriindu-se echipele a șapte parohii din Protpopiatul Mediaș.

”La eveniment au fost prezenți consilierul cultural al Arhiepiscopiei Sibiului, lect. dr. Emanuel Tăvala, protopopul de Mediaș, Ovidiu Ioan Gaban, precum și preotii parohi care au însoțit grupurile de copii. La final, locul I a revenit echipei de fotbal din Copșa Mică, locul II echipei din Buia, locul III echipei din Ațel, iar celelalte echipe din Păucea, Șeica-Mica, Bratei și Ernea au primit diplome de participare.  Copiii au fost răsplătiți cu diplome și cupe, iar la sfârșit au primit pizza și un pahar de suc”, se arată într-un comunicat de presă remis de Arhiepiscopie.
La final, organizatorii au anunțat că își doresc să repete și în anii următori competiția, care se vrea o tradiție în Protopopiatul Mediaș.

Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Magna Horreum

Acum 6 ani

Tampit titlu ai putut screme, ba, Dobre! Parafrazandu-te, a dat jurnalismu'-n Dobre! Rusine!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus