Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Oficial: Calotă nu mai e jucătorul lui CSU Sibiu. Oficialii au mai anunţat înţelegeri cu trei jucători ai echipei din sezonul trecut

Oficial: Calotă nu mai e jucătorul lui CSU Sibiu. Oficialii au mai anunţat înţelegeri cu trei jucători ai echipei din sezonul trecut

CSU Sibiu a anunţat despărţirea de căpitanul echipei Octavian Popa Calotă şi parafarea unor noi înţelegeri contractuale, pentru sezonul 2016-2017, cu trei jucători ai “galben-albaştrilor” din sezonul trecut Vlad Tincu, Boris Lalovic şi Igor Mijajlovic.

Trei dintre jucătorii din nucleul de bază al echipei sibiene, în sezonul trecut, se întorc la Sibiu după ce au semnat pentru încă un sezon cu CSU Sibiu. Boris Lalovic, Igor Mijajlovic și Vlad Tincu vor face parte din echipa lui Dan Fleșeriu, în sezonul competițional 2016/2017, alături de Bogdan Popescu, anunțat săptămâna trecută drept component al CSU Sibiu.

În sezonul precedent, muntenegreanul de 35 de ani, care măsoară 2,08m, Boris Lalovic a totlizat în cele 35 de partide jucate medii de 10,9 puncte, 3,8 recuperări și 1,2 pase decisive. La rândul său, Igor Mijajlovic (32 de ani, 1,93m) a jucat 32 de meciuri în tricoul CSU Sibiu, sezonul trecut, și a avut medii de 11,4 puncte, 2,6 recuperări și 3,9 pase decisive. Vlad Tincu, de 22 de ani, este un jucător care promite mult și care sezonul anterior a reușit să își câștige minutele în teren.

Octavian Popa Calotă a ajuns la un comun acord de a se despărţi de CSU Sibiu şi va semna, cel mai probabil, cu BC Timişoara.

”De la finalul sezonului precedent, am avut înțelegeri verbale cu cei trei jucători care au mai evoluat pentru noi, să revină. Acum am definitivat partea de documente și suntem bucuroși că putem continua împreună. Lui Octavian Popa Calotă îi mulțumim pentru tot ceea ce a făcut pentru echipa noastră,de-a lungul anilor petrecuți la CSU Sibiu și îi urăm mult succes mai departe”, a spus Horațiu Floca, directorul  interimar al CSU Sibiu.

Lotul CSU Sibiu antrenat de Dan Fleșeriu se va reuni pentru pregătiri la începutul lunii august.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

2 comentarii

Culae

Acum 7 ani

Pe baza carui buget va permiteti sa prelungiti intelegerile cu acesti jucatori? Cine sunt sponsorii actuali ai echipei?
Raspunde

frank

Acum 7 ani

O intrebare buna, poate ca echipa are deja sponsori....si apare in cateva zile o stire bomba, asteptam cu nerabdare stirea.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus