Joi,
28.10.2021
Parțial Noros
Acum
5°C

Airfield Festival susține arta - Brâncuși e al meu!

Airfield Festival susține arta - Brâncuși e al meu!

Airfield Festival pune preț pe artă și sprijină împreună cu Ministerul Culturii achiziția sculpturii Cumințenia Pământului. Contribuie cu minim 239 de lei la strângerea de fonduri și vei primi, pe lângă certificatul de donator, o invitație pentru 4 zile la Airfield Festival.

Airfield promite să livreze o combinație de senzații unice care necesită activarea tuturor simțurilor: de la ochi și urechi, până la minte și suflet. Între 30 iunie - 3 iulie, Aerodromul Măgura din Cisnădie, Sibiu, găzduiește un festival de muzică îmbogățit cu experiențe cultural-artistice. Dacă vrei să faci parte simultan din două proiecte care susțin arta, donează online, pe site-ul www.brancusiealmeu.ro, trimite certificatul de donator și ID-ul unic primit pe email la brindusa@cyclic.ro și vei primi o invitație la festivalul Airfield. Ei s-au alăturat deja campaniei. Donează și tu! Lasă-ți mintea, sufletul și trupul să zboare. Brâncuși e al tău. Mai multe detalii pe www.airfield.roși www.brancusiealmeu.ro

Peste 70 de artiști în 4 zile de distracție

Aerodromul Măgura din Sibiu este, după cum anunță organizatorii locul perfect pentru a combina distracția din aer cu cea de la sol.

„Pentru 4 zile și 4 nopți adu-ți aminte de lucrurile simple si lasă-ți sufletul, mintea și trupul să zboare. Redescoperă stările de bine alimentate de adrenalină. Te așteaptă 6 scene, trupe și artiști indie, hip-hop și techno, zbor de agrement, salturi cu parașuta, ridicări cu balonul și sporturi extreme - toate în inima naturii”, anunță organizatorii.

Prețul unui abonament pentru cele 4 zile de distracție este de 239 de lei, iar Airfield a pregătit și o zonă de camping cu toate facilitățile necesare, iar biletul este de 39 lei. Biletele sunt disponibile la oficiile Poștei Române, Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos, dar și pe Kompostor: https://www.kompostor.ro/evenimente/6160-airfield-festival

Comentarii

7 comentarii

muma padurii

Acum 5 ani

fix pix. apa de ploaie. mai bine luati-va zborul si nu mai datzi tzepe
Raspunde

SB10NUT

Acum 5 ani

Mai mare teapa ca donatiile pentru statueta nu am vazut. Asta este cea mai arzatoare problema a tarii? Avem prea multe autostrazi si prea putine gropi? Sau orfelinatele o duc bine? Santem o tara de artiisti si sensibil....
Raspunde

...

Acum 5 ani

intre 1876 si 1904 brancusi a trait in romania, intre 1904 si 1954 a trait la paris. e roman sau francez?
Raspunde

SB10NUT

Acum 5 ani

Mai era si un betiv notoriu...
Raspunde

...

Acum 5 ani

intre 1904 si 1957, corectez
Raspunde

...

Acum 5 ani

Mostenirea lui Brancusi, partea III. "V-am lasat saraci si prosti, va gasesc si mai saraci si mai prosti"
Raspunde

Zorro

Acum 5 ani

Aduceti opere de arta in tara, pentru ca politicienii nostri imbogatiti peste noapte pe spinarea prostilor sa aiba ce fura. Pe vremea lui Ceausescu patrimoniul national era ocrotit prin lege. Iar legea era lege! Acum Bombonel si altii ca el pastreaza o parte a acestui patrimoniu la ei acasa. Cu ce drept? Cu ce bani l-au cumparat? De unde provin banii? Insa institutiile statului dorm. Faceti un inventar in muzee si comparati ce a fost inainte de 90 in depozite si ce avem acum. Cred ca 20% au disparut.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus