Sâmbătă,
25.09.2021
Cer Senin
Acum
20°C

Porr: Probabil românii din Marea Britanie se vor reorienta pentru muncă și spre Germania

Porr: Probabil românii din Marea Britanie se vor reorienta pentru muncă și spre Germania

Liderul Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), Paul Porr, consideră că ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană îi va afecta pe românii aflați la muncă acolo, aceștia urmând probabil să se reorienteze, plecând să își găsească joburi în alte țări, precum  Germania, transmite Agerpres.

"Referendumul îi va afecta pe britanici în primul rând, pe restul Europei, îi va afecta pe cei care trăiesc momentan în Marea Britanie. O să se reintroducă vize, vamă. Scoțienii au început să zică deja că ei nu vor, în Irlanda sunt probleme, deci au și ei problemele lor interne, încât cred că este o situație foarte complicată", a declarat vineri, pentru AGERPRES, Paul Porr.
Întrebat dacă românii aflați la muncă în Marea Britanie se vor reorienta spre alte țări, precum Germania, liderul FDGR a răspuns: "Probabil".

În opinia președintelui FDGR, România nu are niciun motiv să dorească ieșirea din UE. "Noi nu avem niciun motiv să ieșim din UE și nu cred că cineva din România va cere un referendum în sensul acesta", a mai spus Porr.

Comentarii

1 comentarii

amărâta redactie

Acum 5 ani

Faptul ca romanii ce muncesc in GB siliți fiind sa se reorienteze, " vor alege probabil Germania" ca alternativa, va îndreptățește sa credeți ca iubesc aceasta țara sau banii ei ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus