Joi,
18.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

Ce se mai construiește lângă Sibiu: Garsonieră la 15.000 de euro sau casă la 48.000 de euro

Ce se mai construiește lângă Sibiu: Garsonieră la 15.000 de euro sau casă la 48.000 de euro

Un portal imobiliar a realizat o scurtă analiză a noilor construcții în Sibiu și prețurile pieței. Cei interesați să-și cumpere o casă sau un apartament în ansambluri rezidențiale din Sibiu au de unde alege.

Apartamente de la 15.990 euro, pe Calea Cisnădiei

În ansamblul rezidențial ART — Speranța, situat pe Calea Cisnădiei, la ieșirea spre Cisnădie a orașului Sibiu, prețurile locuințelor încep de la 15.990 euro, în cazul garsonierelor de 23 mp utili. De vânzare sunt, de asemenea, și apartamente de 2 camere, de la 19.900 euro, dar și apartamente de 3 camere, de la 27.990 euro. Prețurile includ TVA.

În aceeași zonă, pe Calea Cisnădiei, poți găsi și alte oferte de ansambluri rezidențiale din Sibiu. Dacă îți dorești un apartament, proiectele rezidențial WBE II (cu locuințe de la 19.900 euro) și Ansamblul Rezidențial Irina Rosetti Cireșica (cu apartamente de 3 camere, la prețuri accesibile, de doar 34.650 euro) pot fi opțiuni excelente pentru tine.

Dacă vrei case în Sibiu, atunci te poți orienta spre Ansamblul Rezidențial de Case Sub Pădure (ce oferă locuințe de la 48.000 euro) sau spre Ansamblul Rezidențial de Case II — Calea Cisnădiei (cu case de 4 camere, de la 42.500 euro).

Cartier Rezidențial Alma — peste 600 de apartamente locuite

În apropiere de Calea Turnișorului se află Cartierul Rezidențial Alma, unul dintre cele mai importante ansambluri rezidențiale din Sibiu, cu peste 600 de locuințe construite și vândute. Aici poți găsi apartamente în Sibiu, de la 17.900 euro, într-un proiect rezidențial modern, cu numeroase facilități și dotări excelente.

Cel mai mare ansamblu rezidențial din Sibiu — Avantgarden3

Cel mai mare ansamblu rezidențial din Sibiu, Avantgarden3, este de asemenea promovat de portalul DezvoltatorImobiliar.ro. Complexul din Șelimbăr va găzdui la finalizarea să în întregime peste 1.800 de locuințe noi, într-o zonă cu acces ușor la centre comerciale, piețe, spații verzi și multe, multe alte facilități.

Tot în Șelimbăr, ai la dispoziția și complexul EBS REI, un proiect rezidențial mic și cochet, de 8 vile a câte 21 de apartamente noi. Prețurile aici încep de la 22.000 euro.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

29 comentarii

Damian zgarcitul

Acum 7 ani

Zona in constructie vis-a-vis de cimitir va vi un ghetou. Cei mai saraci oameni si/sau oltenii au cumparat acolo; vor fi mari probleme de circulatie.
Raspunde

CALU BALAN

Acum 7 ani

Bine ca au venit oltenii si aia saraci sa va scoata din cacat.
Raspunde

...

Acum 7 ani

Poza din articol este graitoare pentru lipsa totala de profesionalism a urbanistilor sibieni, lipsa lor totala de respect pentru orice, de la normele profesionale pana la cele de bun simt. Daca in tot campul ala nu ati putut lasa niste cai de acces decente si niste zone verzi/locuri de joaca, atunci ma intreb unde s-ar mai putea face asa ceva? Rusine diletantilor si spagarilor!
Raspunde

K.Samuel

Acum 7 ani

Nu se construiesc doar tiganii si apartamente mici si saracacioase. Daca mergeti acolo la Gruenwald Immobilien o sa vedeti imobile de calitate si finisaje de exceptie, cum nu prea gasesti in Romania.
Raspunde

hmm

Acum 7 ani

noile constructii sunt mai inghesuite decat cele din comunism, lacomia constructorilor si prostia cumparatorilor isi spune cuvantul...
Raspunde

ccd

Acum 7 ani

prea inghesuite sunt blocurile
Raspunde

eugen

Acum 7 ani

Din pacate aceste zone sunt in afara Sibiului - Selimbar si Cisnadie, asa ca primaria noastra nu are nici un cuvant de spus. Intrebati-l pe Maricuta!
Raspunde

Scutaru

Acum 7 ani

La ora actuală este cea mai ieftină și logic, cea mai proastă zonă. Curând va fi imposibil de ieșit cu mașina în șosea. Cartierul locuințelor sociale din Reșiței este LUX pe lângă zona Cimitir. Era de așteptat să se întâmple asta.
Raspunde

Georgio

Acum 7 ani

Zici ca e pakistan nu rromania,totul este inghesuit,drumurile fara trotuare,drumuri inguste,fara spatii de joaca,fara zona verde,doar caramida si beton.Tineti-o tot asa ca este bine.
Raspunde

@@@

Acum 7 ani

Ce kool arata carteru' arhitectilor :)))) Ce mai faci o-ling-pi-a honey? Merge treaba ?
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Olingpia uai fisior nu-t puati raspundi find-ca iesti sienzurat, dar m-o rugat pi mini sa-t tranzmit ca ai toati libirtatia ca sa o pupi in cur, uai!
Raspunde

Misu

Acum 7 ani

Cata prostie.. Oare ce-o fi in capul celor care cumpara apartamente acolo? Miez de pepene?
Raspunde

Sighian get-beget

Acum 7 ani

...si mult praz!:))))))
Raspunde

civilizat

Acum 7 ani

Dezastru, dezastruuuu.... Din poza se vede perfect ! "Blocurile comuniste" erau lux pe langa ce fac acolo "dezvoltatorii imobiliari" Dar ...daca exista cerere si oamenii cumpara ca "e ieftin" ... asta e... Zona aia si zina intre Kaufland si Dedeman....sunt de vis
Raspunde

Gigea

Acum 7 ani

E lux la sb. Mergeti ei vedeti dezastre in Bucureşti si apoi comentati!
Raspunde

...

Acum 7 ani

Din cauza ca mereu ne uitam spre ceva mai dezastru decat la noi am ajuns sa manacam ***** cu polonicul. "Se poate si mai rau" este lozinca nescrisa a romanului obisnuit sa fie calcat in picioare si muls de bani pentru conditii de cea mai joasa speta. Cine gandeste asa isi merita soarta!
Raspunde

Roco

Acum 7 ani

Doar cartierul Alma face parte din Sibiu, restul apartin de Cisandie, Selimbar fara mijloace de transport . Poate ar trebui sa discutati si de proiectele din Sibiu. Sunt in zona Lazaret unul, Magnolia, Belvedere Residence. Mai sunt altele in curs de aprobare PUZ, autorizatii. Toate acestea beneficiaza de avantajul de a locui in Sibiu .
Raspunde

Dan

Acum 7 ani

Cam acri strugurii pentru voi esteților și fini comentatori de mai sus. Asta e țara, asta e realitatea. Să zică fiecare critic el unde ar cumpăra în Sibiu apartament. Sunt convins că oricine vrea la liziera unei păduri sau cu vedere la mare și 4 vecini pe scară...
Raspunde

...

Acum 7 ani

Tunar imobiliar esti dupa cum vorbesti. Ti-ai platit spagile la urbanisti pe luna asta?
Raspunde

ANA

Acum 7 ani

Din pacate se construieste mai prost decat in comunism fara spatii largi intre blocuri, fara zone verzi si parcari suficiente si multe alte deficiente(bai fara geamuri), apartamente indreptate inspre nord si altele la care nu ajunge soarele datorita blocului din fata, fara spatii de depozitare gen pivnite,camari etc. Dar atat timp cat exista cerere constructorii nu sunt motivati sa construiasca altfel.Reclamele intrec orice masura -_apartament cu o camera, tombola blocului, case la pret de apartament si multe altele
Raspunde

Chris

Acum 7 ani

Eu mi-as lua intr-un bloc tip baraca de ala cu 5 etaje la kaufland. Dar cu adevarat de vis sunt locuintele din mijlocul campului pe Drumul Hotilor. Baraci pentru agricultori slobozite la cativa metri de fabricile din zona
Raspunde

Gigea

Acum 7 ani

Exista preturi pt toate buzunare... bine ca avem de unde sa alegem! Sb e un Caz fericit, a avut unde sa se extenda! Carcotasii... nu toti au sute de imi de euro sa dea pe maghernite! Depends ce calories si in viata! Orasul trebe sa creaca, sa fie pe plus demografic. Restul e cancan
Raspunde

...

Acum 7 ani

Orasul trebuie sa creasca dar cu cap. Pana una alta unii ca tine taie incet incet din "creaca" pe care sta viitorul orasului.
Raspunde

gIGEA

Acum 7 ani

@... VIITORUL ORASULUI NU TREBUIE SA STEA, IN PRIMUL RAND. d-ASTA-I VIITOR! Viitorul inseamna miscare. Daca nu ne plac constructiile astea, nu-i nimic, in 2 generatii le daramam si facem altele. Dar nu cu unul ca tine, nu cu puncte discontinue se creaza viitorul!
Raspunde

Nicoleta

Acum 6 ani

Bun articol, o evaluare destul de ampla si corecta a pietei.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus