Joi,
08.12.2022
Innorat
Acum
3°C

Reacția companiei Wizz Air la Brexit și ce se va întâmpla cu zborurile spre Londra

Reacția companiei Wizz Air la Brexit și ce se va întâmpla cu zborurile spre Londra

Conducerea companiei Wizz Air a anunțat vineri că deși rezultatul referendumului din Marea Britanie este clar, va trece destul de mult timp până ce această țară va părăsi cu adevărat Uniunea Europeană.

În plus, Wizz Air arată că libertatea de a călători trebuie păstrată și ocrotită.

"Rezultatul referendumului din Marea Britanie privind apartenența la Uniunea Europeană indică faptul că Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană. Cu toate acestea, termenii în baza cărora se va desfășura acest lucru vor necesita timp pentru a fi stabiliți.

Beneficiile economice ale politicilor de transport aerian european și internațional sunt dovedite, iar prioritatea mediului de afaceri și a guvernelor din cadrul și din afara Uniunii Europene va fi să se asigure că libertatea de călătorie și de comerț international sunt păstrate și ocrotite pentru ca serviciile de călătorie low-cost să se mențină pentru consumatori și companii.

Wizz Air se va concentra în continuare pe obiectivul de a deveni compania din Europa cu cele mai mici costuri de operare, prin intermediul unui control ferm al costurilor și prin utilizarea celor mai eficace tehnologii, inclusiv creșterea numărului de aeronave noi Airbus A321 cu 230 de locuri, cea mai eficientă aeronavă cu un singur culoar din industrie", este reacţia Wizz Air la solicitarea ECONOMICA.NET.

La Sibiu Wizz Air are în plan ca din data de 19 august să mărească numărul curselor Sibiu – Londra la patru pe săptămână (luni, miercuri, vineri și duminică).

Citește și:

http://www.turnulsfatului.ro/2016/04/06/wizz-air-deschide-baza-la-sibiu-investitii-de-100-milioane-de-euro/

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

x

Acum 6 ani

De fapt, vor fi 5. + Joia.
Raspunde

amărâta redactie

Acum 6 ani

Dacă nu va mai fi posibil Londra, propunem zboruri zilnice către Karl Marx Stadt actualmente Chemnitz...
Raspunde

@@@

Acum 6 ani

Doua situatii, prima: compania isi muta dosul central pe continent. A doua: zborurile vor...zbura :) poate cel mult unul pe saptamana.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus