Duminică,
04.12.2022
Parțial Noros
Acum
1°C

Auchan caută fermieri în județul Sibiu. Vezi calendarul întâlnirilor

Auchan caută fermieri în județul Sibiu. Vezi calendarul întâlnirilor

Desfăşurat sub deviza „Tu produci noi te susţinem”, Auchan România lansează programul national pentru producatorii români mici şi mijlocii, cu produse alimentare şi nealimentare, prin care urmăreşte să facă şi mai accesibile produsele româneşti tuturor locuitorilor. Acest proiect se înscrie în ambiţia  Auchan de a crea valoare în România şi urmăreşte susţinerea şi dezvoltarea producătorilor români în cadrul unui parteneriat de lungă durată.

Lansarea acestui Auchan constă în întâlniri dedicate dar şi contacte cu producătorii din întreaga Românie pentru a identifica posibilitatile unui parteneriat. Auchan România promovează produsele producătorilor români în reteaua sa de magazine, şi în acest fel să le facă accesibile tuturor clienţilor care sunt din ce în ce mai orientaţi către produsele locale.

„Deja 250 de producători locali sunt partenerii noştri de mai mulţi ani şi ne bucurăm ca s-au dezvoltat şi că produsele lor sunt bine apreciate de români în România şi în străinătate. Lansăm astazi un program mult mai larg prin care invităm producătorii din toată România, atât cei din domeniul alimentar cat şi nealimentar, să intre în parteneriat cu Auchan şi să beneficieze de o serie de avantaje: acces direct la o reţea de 33 de hipermarketuri şi 18 oraşe, potenţial de export în reţeaua internaţională Auchan, contracte simplificate, oportunităţi de optimizare a producţiei şi investiţiilor ceea ce va asigura o creştere durabilă şi solidă pentru afacerea lor.

Această acţiune se înscrie în demersul Auchan de a crea valoare în România pentru producători, pentru consumatori şi pentru comunitate. De 10 ani susţinem şi promovăm produsele şi producătorii români, astfel că peste 90% din produsele alimentare provin de la companii din România”, a declarat Ionuţ Ardeleanu, Director General Auchan România.

Astfel, Auchan organizează în 8 oraşe întâlniri individuale de o zi cu producătorii locali cu rol de cunoaştere, de prezentare a companiilor şi a oportunităţilor de afaceri, respectiv stabilirea paşilor următori în construirea unui parteneriat.

La Sibiu întâlnirea este organizată în data de 6 iulie, la Hotel Ramada, începând cu ora 09:00.

Sunt invitaţi toţi producătorii din regiunile respective dar şi din întreaga ţară, fie că sunt fermieri, producători agroalimentari sau companii din domeniul nealimentar, de regulă mici şi mijlocii, interesate în dezvoltarea afacerii lor şi accesul la o reţea de top din comerţul modern. Unele companii pot ajunge chiar să exporte în viitor în reţeaua internaţională, condiţiile fiind deja asigurate de Auchan încă de anul trecut prin intermediul proiectului unic „România Accelerează”, prin care pune la dispoziţia producătorilor români reţeaua internaţională de magazine din cele 16 ţări.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

-

Acum 6 ani

asa a declarat domnul raed cu ocazia inundatiilor ? tocmai cum iti spuneam eu ,domnghiule ca asta e un roman MARE , nu ca altii ,ciuturii sarantoci si stai sa-mi aduc un pic aminte cum mai spuneau ,a...jegosi
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus