Sâmbătă,
20.07.2024
Partial Noros
Acum
31°C

Gheorghe Roman și-a dat demisia din Camera Deputaților

Gheorghe Roman și-a dat demisia din Camera Deputaților

Plenul Camerei Deputaţilor a aprobat ieri vacantarea a 17 locuri de deputat. Decizia a venit în urma demisiei deputaţilor care au câştigat mandate de aleşi locali şi care au ales să activeze în administraţie. Printre aceștia se află și deputatul sibian Gheorghe Roman, care a fost ales primar al municipiului Mediaș. Ceilalți 16 deputaţi care au demisionat din Parlament sunt: Emil Moţ, Daniel Florea, Laurenţiu Nistor, Daniel Tudorache, Viorel Marian Dragomir, Petru Sorin Marica, Virgil Delureanu, Vasile Iliuţă, Claudia Boghicevici,Cornel Răzmeriţă, Toader Dima, Cosmin Necula, Mircia Muntean, Mihai Donţu, Kereskenyi Gabor, Ioana Dumitru, scrie evz.ro.

Potrivit secretarului Camerei, Niculae Mircovici, deputaţii care au obţinut mandate la alegerile locale, se încadrează în termenul legal de 15 zile pentru a opta pentru una dintre cele două funcţii şi nu şi-au anunţat demisia în Parlament pot merge pe varianta declaraţiei notariale privind demisia, pentru că nu se va face sesiune extraordinară pentru acest lucru.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus