Vineri,
23.02.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Transilvania Tattoo Expo revine în acest în weekend la Sibiu

Transilvania Tattoo Expo revine în acest în weekend la Sibiu

Au mai rămas doar două zile până la deschiderea celei de-a 8-a editii a Transilvania Tattoo Expo care va avea loc în perioada 1-3 Iulie la REDAL Expo.

Ediția aceata se pregătește aă aibă cea mai puternică și impresionată prezență în ceea ce privește artiștii participanți. Pe parcursul celor trei zile ale evenimentului, publicul sibian are posibilitatea să se tatueze sau doar să-I admire pe cei peste 80 de artiști tatuatori din Romania, dar mai ales de peste hotare. Probabil cel mai important artist participant din acest an este Carl Grace , artist tatuator, actualmente cotat ca unul dintre cei mai de seamă din lume, acesta fiind considerat vârful de lance al mișcării freehand din industria tatuajelor. Abandonând constrângerile matrițelor convenționale, lucrările lui Carl curg liber dintr-un locaș de inspiratie pura.

Invitatul care o să declanșeze cele mai multe selfie-uri și poze este legendarul Emilio Gomzalez (Venezuela/SUA). Piercer și artist body-modification de origine ibero-venezueleana Emilio Gonzalez este cel mai tatuat și modificat om din lume. Ca și meserie, acesta este artist body-modification specializat în proceduri precum ascuțit de urechi, bifurcați/despicări de limbi, piercing cu bistriu, implanturi extreme și este considerat în general unul din cei mai radicali exponenți ai acestui curent. Datorită tatuajelor sale faciale și a implanturilor foarte provocatoare, Emilio este cel mai ușor de recunoscut și publicat body-artist din lume. Pentru cei interesati de senzații tari, Emilio va veni pregătit pentru sesiuni de body-suspension, practică prin care temerarii pot trăi unul din cele mai vechi ritualuri umane (de origine amerindiana) si anume străpungerea pielii cu cârlige metalice și ulterioara ridicare în aer a persoanei cu ajutorul unui sistem de frânghii și scripeți pentru a atinge acel punct de suspendare în care greutatea întregului corpul stă atârnat de acele carlige. Pentru cei ce doresc doar să privească scene mai puțin intimidante, dar totuși, intense anul acesta în colaborare cu Adrian Mihai "Sfarma Piatra" zilnic vor avea loc demonstrații de forță și lupte MMA într-un ring special amenajat în incinta evenimentului.

Prima școală de tatuaje din România Ediția din acest an a Transilvania Tattoo Expo aduce în lumina publicului și un nou proiect deosebit de important pus la punct de Asociația Tattoo & Piercing Romania și anume, prima școală de tatuaje din România. Având în vedere explozia de interes pentru tatuaje pe plan mondial, dar și țara noastră este esențial ca scena tatuajelor să ofere o educație fundamentală pentru practicanții acestei activități. Primul curs de tatuaje este format din 720 de ore de teorie îmbinată cu practica, desfășurate pe o perioada de opt luni într-un spațiu specializat în acest sens, iar absolvenții examenelor vor obține o diplomă autorizată de Ministerul Învatamântului, Ministerul Sănătății și de ANC cu specializarea Tatuator, cod COR 514206. Printre profesorii permanenți ai școlii se numară John Maxx, Maria Păuna, Constantin Azoitei, Ovidiu Popartan și Attila Debelka. Mai multe informatii despre curs sunt disponibile in curand la www.tatuator.ro, www.atpr.ro.

Vizitatorii vor avea ocazia să se tatueze în cadrul evenimentului, artiștii nu doar expun lucrări deja executate, ci pot executa tatuaje pe doritori chiar la eveniment. Cei interesați sunt rugați să contacteze direct artiștii publicați pe pagina web: http://www.tattooexpo.ro/tattoo-artists. Prețul biletului pentru acces la eveniment este de 15 lei/zi. Copii sub 7 ani si pensionarii au acces gratuit.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus