Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

O femeie cere 237 de milioane de euro de la fostul soț, la divorț

O femeie cere 237 de milioane de euro de la fostul soț, la divorț

Christina Estrada, un fost top model pentru Pirelli, căsătorită cu un saudit bogat timp de 13 ani, îi cere fostului soț 237 de milioane de euro. Ar putea fi cel mai scump divorț din istoria Marii Britanii, relatează 7sur7.be, citat de Agerpres.

Lista înaintată de femeie pentru a justifica imensa sumă solicitată fostului soț este impresionantă. Divorțul celor doi se desfășoară în prezent la un tribunal londonez, iar femeia de 54 de ani încearcă să obțină suma maximă de la miliardarul Walid Juffali. Christina Estrada ar fi refuzat o propunere de 45 de milioane de euro și a intentat acțiune în justiție, solicitând 237 de milioane.

Potrivit calculelor sale, ea ar avea nevoie de 66,5 milioane de euro pentru o casă nouă, 1,2 milioane pe an pentru a-și înnoi garderoba — mantouri de blană (48.000 de euro) și rochii de lux (132.000 de euro), plus un buget de 25.000 de euro anual pentru încălțăminte. Între alte cheltuieli "interesante" se numără 60.000 de euro pentru masa de Crăciun, 34.000 pentru bilete la Wimbledon sau 5.000 pentru 15 perechi de ochelari de soare.

Întrebată la tribunal de avocații fostului soț despre sumele cerute, ea a declarat: "Sunt Christina Estrada. Am fost top model de renume internațional. M-am bucurat de această viață și așa sunt obișnuită".

29934E5200000578-0-image-a-43_1455901560792

foto www.dailymail.co.uk

Femeia a mai explicat Curții că a trebuit să renunțe să cumpere o locuință de 7,8 milioane de euro la Londra deoarece ar fi fost nevoită să stea la același etaj cu personalul, lucru de neconceput pentru ea.

Avocații doctorului Juffali, care suferă de cancer și nu poate veni la tribunal, au declarat că averea clientului lor se cifrează la "doar" 783 de milioane de lire, însă, potrivit avocaților Christinei Estrada, aceasta ar fi mult mai mare, de circa 9,6 miliarde de euro.

Estrada a cerut divorțul în 2013 pe motiv de adulter.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

Gyuntar dela Ooy

Acum 7 ani

Sa ceara, ca doar n-o doare gura ! Iar cei care se considera "macho" si sunt dispuși sa cumpere "imagine" sa plătească !
Raspunde

Sebastian

Acum 7 ani

Nu e deloc un argument faptul ca s-a obisnit cu o viata luxoasa si acum cere o avere...vrea divort, sa suporte consecintele; nu-ti mai place omul, te lipsesti si de banii lui; ea cere mult si e bucuroasa daca obtine macar jumatate...din pacate astazi cine are avocati mai buni are castig de cauza...
Raspunde

Zorro

Acum 7 ani

Si asta este un fel de prostitutie. De iubit sau de placut i-au placut banii lui. Afara de "imagine" care este trecatoare, ce ofera aceasta duduie? Bani din cite reiese din articol a primit, mai mult decit cheltuie intr-un an o comuna din RO. Daca a fost proasta si a cheltuit tot pe toale, si grandomanie, ar fi cazul sa consulte un psiholog. Nu este de ajuns sa ceri atitia bani argumentind ca esti obisnuit cu un anumit nivel de trai. Te poti obisnui si cu opusul acestui stil. La 54 de ani, inca esti capabil sa inveti multe in viata si sa treci prin multe.
Raspunde

-

Acum 7 ani

ei ,nu ,draga,ca nu e..,,a spus ca pe l-a apucat danblageaua stiintifica ca a vazut un ozn in desert si simte acum ca trebuie sa divorteze datorita statuii pieta a lui michelangelo ca inca nu si-o transferat saudiu' si pieta donatiei la fantana arteziana din desert unde i-a aparut ozn -ul si in care se arunca cate un banut ,ca mai avea saudiu 'inca trei neveste si statea acum sa-i jure ei iubire vesnica, two by to on road ,one by one... in heaven ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus