Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Cel mai tatuat și modificat om din lume, la Transilvania Tattoo Expo: am vrut să fiu medic/FOTO VIDEO

Cel mai tatuat și modificat om din lume, la Transilvania Tattoo Expo: am vrut să fiu medic/FOTO VIDEO

Cel mai tatuat şi mai modificat om din lume, legendarul Emilio Gonzalez , piercer și artist body-modification de origine ibero-venezueleana, participă, la cea de-a opta ediţie a Transilvania Tattoo Expo de la Sibiu.

Ca și meserie este artist body-modification specializat în proceduri precum ascuțit de urechi, bifurcații/despicări de limbi, piercing cu bistriu, nulificare de manelon, implanturi extreme și este considerat unul din cei mai radicali exponenți ai acestui curent. Datorită tatuajelor sale faciale și a implanturilor foarte provocatoare, Emilio este cel mai ușor de recunoscut și publicat body-artist din lume.

„Am venit la Sibiu pentru că m-au invitat. M-am mutat în România acum două luni. Am venit de câteva ori cu prietenul meu, Costi, acum patru ani. Oamenilor le place cum lucrez, fac lucruri nebuneşti, modificări corporale. Acestea le plac foarte mult. Ovidiu (n.red. Ovidiu Popârţan, organizatorul Transilvania Tattoo Expo) m-a invitat aici, la Sibiu. Avem un proiect foarte mare la Bucureşti, o Şcoală de Tatuaje unde să vină oamenii să se specializeze. Sunt parte din acest proiect. Am făcut deja un show aici, m-am legat în cârlige am făcut body suspension”, a declarat corespondentului MEDIAFAX Emilio Gonzalez.

gonzales

foto instagram Emilio Gonzalez

Gozalez a precizat că nu face modificare corporală la expoziţia de la Sibiu. „Pentru modificare corporală e nevoie de un spaţiu foarte steril. Aici am venit doar să vorbesc cu oamenii, să fac show-urile de body suspension”, a spus Emilio Gonzalez. El spune că şi-a dorit să devină medic chirurg, dar a renunţat pentru că şi-a găsit altceva care să îl pasioneze – modificarea corporală.

video Mediafax

„Mama şi tata sunt din Venezuela. În familia mea nu are nimeni tatuaje. Nu am făcut asta pentru că am văzut la cineva, ci pentru că am vrut să fiu aşa. E ca şi cum ai avea o pasiune şi nu ştii care e şi dintr-odată devii cum vrei să fii. De fapt, am studiat medicina. Am vrut să fiu doctor chirurg, dar mi-am schimbat opţiunea pentru că ceea ce fac acum îmi place şi mai mult. Ceea ce fac e ca un fel de doctor”, a povestit Emilio Gonzalez.

Cei mai recunoscuţi artişti tatuatori din lume sunt și astăzi la Sibiu, îi puteți vedea încă la Transilvania Tatoo Expo.

13495076_626130044217597_3077322074564686960_n

foto Lupascu Photography

„Avem aici artişti din Statele Unite, care sunt cap de afiş la marile evenimente din Los Angeles sau din capitalele Europei: Copenhaga, Londra, Milano, Roma şi noi avem mai mutl de unul. Avem 10 artişti de elită. Aceşti artişti sunt urmaţi de clienţii lor, care sunt oameni ce îi urmăresc în toată lumea, îşi fac tatuaje sau au o colecţie de tatuaje de la vârfurile de lance, de la artiştii reprezentantivi. Sunt artişti care lucrează după fotografii realiste, alţii lucrează după nişte stiluri proprii, alb-negru, color, old school şi sunt colecţionari de tatuaje care îşi doresc să aibă un exemplar din fiecare stil. Cei care vin să se tatueze aici călătoresc prin lume după aceşti artişti”, a declarat organizatorul Transilvania Tattoo Expo, Ovidiu Popârţan, pentru Mediafax.

El spune spune că totul vine la pachet cu oraşul Sibiu şi cu Transilvania, în general.

13537758_626130174217584_7025354039032446447_nfoto Lupascu Photography

„Şi noi participăm la astfel de evenimente în lume, unde ne întâlnim cu oamenii, le spunem de ediţia noastră, care vine la pachet cu Sibiul, cu Transilvania, cu împrejurimile şi facem în aşa fel încât să le expunem ceea ce îi aşteaptă aici fără să exagerăm, adică oamenii să nu vină cu alte aşteptări decât cele reale. Sunt mulţi cărora le place ideea noastră. În afară de noi, ambasadorii noştri sunt participanţii care vin o dată. Ei se duc şi duc vorba. Ei postează pe reţelele lor de socializare unde au un număr mare de fani şi discută între ei, fac schimb de informaţii şi fiecare alege să meargă unde crede că va avea o experienţă cât mai plăcută”, a mai spus Popârţan.

Dovadă că artiştii tatuatori vin la Sibiu pentru Transilvania şi mitul Dracula este confirmat şi de Stephano, un artist din Peru, stabilit în New York.

„Ştiam Transilvania din poveştile cu vampirii. Mi-a trezit interesul să vin în lumea lui Dracula. Am venit să găsesc aceste poveşti cu vampiri, care cred că mă inspiră. Nu l-am găsit încă pe Dracula, am venit puţin cam târziu, dar sper că dacă îl caut mai bine, o să-l găsesc”, a spus Stephano.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

8 comentarii

luciferul

Acum 7 ani

Un articol despre handicapati mintal, pentru handicapati mintal. Scris probabil de un handicapat mintal?
Raspunde

Robocop

Acum 7 ani

Este pilotul automat al masinii Tesla accidentata de curand, asa arata dupa ce l-au extras robotii de descarcerare.
Raspunde

alzara

Acum 7 ani

O my god! ...ce retardat satanist trebuie sa fi fost asta de s-a pocit in asa hal cu tatuajele alea de kkt!...stati dreaq asa cum v-o lasat bunul Dumnezeu!
Raspunde

Gigel

Acum 7 ani

Bunul Dumnezeu e prea ocupat sa imprastie cancer, sida si saracie la copii.
Raspunde

RARES

Acum 7 ani

alzara, taci oaie ce esti
Raspunde

Fuck TATOO!

Acum 7 ani

Oaie esti tu ***** tatuat!
Raspunde

@@@

Acum 7 ani

Fuckin' freak ! Vad mult, muuult dezechilibru la oamenii astia, daca-i pot numi oameni. Cat dracu de normala poate fi o femeie rasa in cap, cu scalpul tatuat, probleme clar de identitate, afirmare, abuzuri in copilarie in pivnita etc etc...cazuri patologice
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus