Joi,
27.01.2022
Innorat
Acum
2°C

Paula Seling, prezentă la cea de-a treia ediție a Piano Rock’s

Paula Seling, prezentă la cea de-a treia ediție a Piano Rock’s

Proiectul „Piano Rock's” ajuns la a treia ediție o aduce în fața publicului sibian pe Paula Seling, marți, 12 iulie 2016, la Sala Thalia, cu începere de la ora 20.00.

Programul serii va cuprinde interpretări inedite ale unor trupe pop rock consacrate precum Coldplay, System of a down, Michael Jackson, Apocalyptica, Nightwish, Evanesence, etc. Biletele s-au pus în vânzare la Casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu. Piano Rock's este un spectacol muzical realizat prin combinarea muzicii rock cu acordurile pianului. Ajuns la ediția a treia, concertul va reuni secvențe muzicale foarte cunoscute, din repertoriul unor trupe și artiști pop-rock precum Coldplay, System of a Down, Michael Jackson, Apocalyptica, Nightwish, Evanesence, Led Zeppelin, Guns 'N Roses, Bon Jovi, Europe, adaptate pentru interpretare pianistică.

„Alături de pianista Teodora Cîrciumaru, cea cu care am gândit acest proiect i-am avut invitați în primele două ediții pe Tudor Turcu, Nicu Covaci, Radu Nechifor sau Sebastian Marcovici. Ei sunt doar câteva dintre numele care au răspuns afirmativ la invitația noastră. Anul acesta, alături de Teodora și invitatul special al serii — Paula Seling — pe scenă vor mai urca Levi Mitze Cîrciumaru (chitară, vioară, voce), Medve Sandor (trompetă), Ciprian Dancu (clarinet/saxofon), Andrei Marcovici (percuție) și cvartetul brașovean 4Tune!. Avem din nou alături de noi Teatrul de Balet Sibiu prin tânăra coregrafă Aleisha Gardner și dansatorii Gabriella Delgado și Elliot Bourke”, spune Laurențiu Străuț, organizatorul evenimentului.

Biletele pot fi achiziționate de la Casa de bilete a Sălii Thalia. La fel ca și anul trecut, prețul unui bilet va fi de 40 lei, iar elevii, studenții și pensionarii vor beneficia de o reducere de 50% din prețul biletului.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus