Duminică,
28.05.2023
Partial Noros
Acum
11°C

Tatăl copilului rănit în atentatul de la Nisa a fost găsit mort, informează MAE

Tatăl copilului rănit în atentatul de la Nisa a fost găsit mort, informează MAE

"Ministerul Afacerilor Externe anunţă cu profund regret decesul unui cetăţean român în urma atacului de la Nisa, membru al familiei dată dispărută anterior. Autorităţile franceze au confirmat decesul", transmite MAE, citat de News.ro

Procedura de identificare a corpului neînsufleţit al victimei de cetăţenie română, efectuată de către autorităţile franceze, s-a finalizat în urmă cu puţin timp, cu sprijinul autorităţilor române, mai spune ministerul.

MAE reaminteşte că minorul şi mama sa au fost identificaţi printre răniţi, aflându-se internaţi în două spitale din Nisa. Starea lor de sănătate evoluează pozitiv. În prezent, reprezentantul Consulatului General al României la Marsilia, precum şi consulul onorific la Nisa, se află alături de familia cetăţeanului român decedat, acordând în continuare sprijinul necesar.

Reprezentanţii ambasadei României la Paris şi ai Consulatului General al României la Marsilia menţin legătura permanentă cu Celula de Criză instituită de autorităţile franceze

Ministerul Afacerilor Externe anunţă şi că va acorda întreaga asistenţă necesară în continuare.

Sâmbătă a fost găsit, într-un spital din Nisa, şi copilul familiei, care este internat tot într-un spital din oraş, fiind rănit, dar cu o evoluţie bună, potrivit medicilor.

În cursul zilei de duminică a fost găsită şi mama băiatului, internată într-un alt spital, în stare destul de gravă la acel moment, dar cu o evoluţie pozitivă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus