Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Accident la Scoreiu. Un motociclist străin a murit după ce o mașină  a depășit neregulamentar | Foto

Accident la Scoreiu. Un motociclist străin a murit după ce o mașină  a depășit neregulamentar | Foto

Actualizare 18:25. Polițiștii sibieni informează că manevrele de resuscitare ale echipajelor SMURD nu au avut rezultat pozitiv, iar motociclisului i-a fost constatat, în cele din urmă, decesul.

ACTUALIZARE ora 18.15 - Motocicleta pe care se afla bărbatul este înmatriculată în Italia

Știrea inițială:

Un motociclist de 67 de ani a fost grav accidentat pe Drumul Naţional 1, în această după-amiază.

Accidentul a avut loc între Porumbacu de Jos şi Scoreiu. Maşina era condusă de o şoferiţă de 35 de ani din Bacău, care s-a angajat într-o depăşire neregulamentară şi a intrat frontal în motociclist. Acesta circula regulamengtar, spre Sibiu.

Echipajele medicale încearcă resuscitarea bărbatului de 67 de ani.

accident scoreiu motociclist

accident scoreiu motociclist 1

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

9 comentarii

moto

Acum 7 ani

"Maşina condusă de o şoferiţă de 35 de ani din Bacău a intrat într-o depăşire neregulamentară".... masina a intrat intr-o depasire sau soferita s-a angajat intr-o depasire? era masina autonoma? daca nu, exprimarea este gresita :)
Raspunde

Săndel

Acum 7 ani

Trist. Vine în concediu în România și o toantă îl omoară.
Raspunde

Ktm

Acum 7 ani

Sa va fie Rușine pentru poza săracului! Sa o vede familia?
Raspunde

KTM

Acum 7 ani

sa va fie rusine de poza cu omul aproape nud. sa o vede familia? ce valoare de informatie are asa ceva nesimtit?
Raspunde

Anonymus

Acum 7 ani

de ce nu ati pus poza criminalei inconstiente sa o vada luma si ati pus poza cu motociclistul in timpul manevrelor de resuscitare? ziaristi de 2 bani fara bun simt si cu minte de bibilica. In locul familiei v-as da in judecata si v-as duce in faliment amatorilor... asa se intampla cand teribilismul la volan este lasat fara mustrare din partea politiei. nu cred ca este prima data cand a depasit neregulamentar doar ca acum a murit un om. Probabil ca fufa vroia sa prinda un Pokemon care era pe cealalta banda si a realizat ca era de fapt un motociclist :(
Raspunde

rosu

Acum 7 ani

N-am inteles: pana vine SMURD-ul, nu acorda nimeni primul ajutor?
Raspunde

maxx

Acum 7 ani

eu am trecut cu autocarul la cateva minute dupa accident.nimeni nu a oprit traficul,se circula normal ca si cum nu se intamplase nimic.saracu om zacea pe margina drumului,cu lucruri impastiate peste tot.abia dupa 20 de min ne-am intalnit cu echipajele smurd si politie
Raspunde

dan/dana

Acum 7 ani

Sper din tot sufletul, ca autorul acestui articol sa aibe soarta motociclistului accidentat si sa se trezeasca un asa numit "reporter" care sa ii faca o poza sa o puna intr-un articol mai de rahhat. Nu aveti nici-o treaba cu jurnalismul.
Raspunde

sasu gica

Acum 7 ani

Dăm vina doar pe șoferi ? Ce drumuri are România ?? De nu încape 2 masini si o MOTOCICLETĂ ? Dar dacă erau 3 autocare sau tiruri ? Si acea femeie venea cu familia de afara la părinti. Își va trage pedeapsa toata viată stiind ca a murit un om din cauza ei. Dar noi soferii cînd vom avea niste drumuri ca să putem circula legal si corect ???
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus