Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

Cu-n primar care închide ochii, balastiera lui Domnariu a transformat drumul național într-o baltă de noroi

Cu-n primar care închide ochii, balastiera lui Domnariu a transformat drumul național într-o baltă de noroi

Pe o porțiune de mai bine de un km între Cristian și Săcel, toate cele patru benzi de circulație ale drumului național au fost acoperite de straturi groase de noroi. Mocirla a fost adusă în drum de utilajele unei exploatări de agregate, pentru autorizarea căreia primarul din Cristian nu a mai solicitat și avizul de la Drumurile Naționale. Balastiera este deținută de omul de afaceri Ioan Domnariu, un apropiat al liberalilor care conduc județul Sibiu.

„Dar când a mai fost curat pe drum de când s-au apucat ăștia de excavat?”, spune angajatul unei societăți care are punct de lucru pe drumul dintre Cristian și Săcel, acolo unde – de anul trecut – a deschis o exploatare de agregate minerale și Eurofor 2011 SRL. Este o firmă cu sediul în Săliște, deținută de omul de afaceri Ioan Domnariu, cel care controlează și Total NSA AG Construct, societate cu un amplu palmares de lucrări încredințate de administrațiile locale liberale din județul Sibiu.

Din cauza vremii umede și a faptului că accesul în balastiera Eurofor 2011 se face direct din drumul național, acesta a fost acoperit de un strat consistent de noroi în prima parte a zilei de miercuri. Mai mulți șoferi au reclamat acest lucru la 112, drept pentru care un echipaj al Poliției a venit în zonă. Apariția mașinii de Poliție a generat agitație: pe drumul național a început să circule o cisternă care uda din abundență noroiul, transformându-l într-o mocirlă împrăștiată mai apoi de un utilaj dotat cu perie frontală. De asemenea, în grabă a apărut un alt utilaj cu o cupă de mari dimensiuni, din care a fost împrăștiată piatră spartă peste accesul în balastiera din care roțile camioanelor au scos noroiul care a acoperit drumul.

Cât timp echipajul de poliție a staționat vizavi de accesul în balastieră, niciun utilaj nu a mai ieșit de aici. Cum polițistul a lipsit cinci minute, cum din balastieră au început să iasă din nou utilaje, acoperind drumul național cu noi straturi de gunoi.

La revenirea echipajului de Poliție, o șoferiță a oprit în dreptul acestuia pentru a reclama că parbrizul tocmai i-a fost crăpat în două locuri din cauza pietrelor amestecate cu noroiul de pe drum, pietre care i-au fost aruncate în față de mașinile care circulau cu viteză redusă. Un alt șofer a încetinit pentru a-și striga revolta. ”Băi, cum e posibil așa ceva? În ce țară suntem?”.

O mizerie cu-nvoire de la Seuchea. Primarul Cristianului

Nu este pentru prima dată când drumul dintre Cristian și Săcel se umple de noroi alunecos ori mocirlă aduse din balastierele Eurofor 2011 – în afară de exploatarea cu acces direct în DN1, aceeași societate mai sapă după agregate minerale și pe partea cealaltă a drumului, la câteva sute de metri distanță, dar dintr-o zonă mai depărtată de șosea.

Interesant este că balastiera societății controlată de Ioan Domnariu a fost autorizată de primarul Cristianului, Ioan Seuchea, ocolind Secția Drumuri Naționale (SDN) Sibiu, din cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov. Practic, prin certificatul de urbanism, Seuchea nu i-a mai cerut lui Domnariu să obțină și aviz de la SDN Sibiu.

Că era necesar un aviz și de la Drumurile Naționale o arată și reprezentanții DRDP Brașov, care spun că imensa groapă săpată în căutare de balast se află atât în zona de protecție a DN1, cât și în cea a autostrăzii A1.

„DRDP Brașov, prin SDN Sibiu a constatat încă din luna noiembrie 2022 faptul că în zona localității Cristian funcționează o balastieră care nu a fost supusă autorizării din partea instituției noastre, deși acest lucru este necesar având în vedere că se află în zona de protecție atât a DN1 (22 de m de la axul drumului) cât și a autostrăzii A1 (50 de m de la axul drumului). Mai mult de atât, accesul utilajelor care lucrează în zonă se face direct în DN1, adesea aducând noroi pe partea carosabilă”, se arată într-un răspuns pe care Turnul Sfatului l-a solicitat și primit în cursul lunii februarie a acestui an.

Primarul Cristianului nu i-a mai solicitat aviz de la Drumuri firmei lui Domnariu, susținând că accesul în balastieră nu se face din drumul național

Tertipul folosit de Seuchea pentru a-i autoriza balastiera lui Domnariu fără aviz de la Drumurile Naționale a fost introdus în documentația inițială, în care era prevăzut că accesul se face dintr-un drum de exploatare, și nu direct din DN1.

„SDN Sibiu a notificat încă din luna noiembrie 2022 firma Eurofor SRL, cea care exploatează balastiera, pentru a intra în legalitate. Drept răspuns firma a prezentat o autorizare din partea Primăriei Cristian care, în mod eronat, nu cuprindea și avizul administratorului drumului național. Menționăm faptul că în autorizația emisă de Primărie, accesul în balastieră se face pe un drum de exploatație, nicidecum direct din drumul național. În urma acestor constatări SDN Sibiu a notificat atât firma cât și Primăria Cristian pentru a intra în legalitate și am primit răspuns că acest lucru se va întâmpla în cel mai scurt timp. Între timp reprezentanții instituției noastre au sesizat în numeroase rânduri atât Poliția Rutieră cât și Primăria Cristian cu privire la noroiul care ajungea pe carosabil în urma utilajelor”, mai arată drumarii. Care pot aplica amenzi de cel mult 6.000 de lei celor care nu intră în legalitate în cazuri precum cel mai sus descris.

Anul trecut, Eurofor SRL a avut o cifră de afaceri de peste 55 de milioane de lei, generând un profit de peste trei milioane de lei.

Nu este pentru prima dată când noroiul scos din balastiera Eurofor 2011 se transformă în straturi de mocirlă care acoperă drumul național

Seuchea: e la aprecierea mea

Balastiera Eurofor 2011 SRL a fost autorizată de primarul Ioan Seuchea (PNL) în octombrie 2022. Alesul locuitorilor din Cristian arată că legea îi permite să decidă ce avize să solicite în procesul de autorizare. „În conformitate cu prevederile art. 5 alin. (4) din Legea 50 / 1911 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții, rămâne la aprecierea administrației publice locale să stabilească avizele/acordurile necesare tipului de lucrări pentru realizarea construcțiilor, astfel fiind interzisă solicitarea de avize/acorduri care nu au temei tehnic și legal în raport cu obiectul acesteia”, se arată în răspunsul semnat de primar în luna februarie a acestui an.

Iar în timp ce drumarii spun că era nevoie de avizul lor din moment ce exploatarea e la mai puțin de 22 de metri de axul drumului național, Seuchea reconsideră dispozitivele din lege și spune că, cel puțin din documentația depusă de Eurofor 2011, legea este respectată în mod indubitabil. „În conformitate cu planurile, partea scrisă aferentă documentației tehnice pentru obținerea autorizației de construire, rezultă indubitabil respectarea retragerilor a zonelor de siguranță atât pentru A1 – retragere de 50 de m și DN1 – retragere din axul drumului de 11,5 metri, astfel au fost respectate prevederile (legale – n.r.)”. 

În fine, primarul vede altfel realitatea: accesul în balastieră nu se face direct din drumul național, ci dintr-un drum de exploatare. „Drumul de acces spre balastieră este drum public, drum de exploatare – DE 1027/26”, mai transmite Ioan Seuchea pentru cititorii Turnul Sfatului.

Distanța de la marginea balastierei la axul drumului este de nici 17 metri. Sursa foto: Google Earth

„Va exista o rezolvare”

La prânzul zilei de miercuri, Turnul Sfatului l-a contactat și pe Iosif Cristian Petruța, administratorul Eurofor 2011 SRL. El a arătat că, după ce a aflat că drumul național este din nou acoperit cu noroiul scos din balastieră, a dispus spălarea și curățarea căii de circulație. „Am dispus și oprirea activității”, a mai arătat Petruța, care a respins scenariul documentat de Turnul Sfatului potrivit căruia – după plecarea Poliției – utilajele continuau să iasă din balastieră.

„Eu sunt plecat, dar acum zece minute am vorbit cu șeful de balastieră de acolo și mi-a spus că activitatea s-a oprit. Mai rămâne de văzut cum va scoate de acolo utilajele, pentru ca să fie duse la garaj și oamenii să poată pleca astăzi acasă. Sigur nu se va mai lucra acolo astăzi”, a mai declarat Petruța pentru cititorii Turnul Sfatului.

Întrebat care este soluția Eurofor 2011 pentru a rezolvarea numeroaselor situații în care noroiul adus din balastieră inundă drumul național, administratorul societății a arătat că aceasta există. Dar a declarat că o va prezenta într-o proximă întâlnire cu reprezentantul redacției Turnul Sfatului.

Contra-exemplul din vecini

Pe partea cealaltă a drumului național, la câteva sute de metri înspre Săcel, se află și balastiera societății Geiger Transilvania. De aici, însă, noroiul nu mai ajunge în drumul național. Și asta deoarece accesul în balastiera Geiger se face printr-un drum de exploatare cu o lungime de peste 600 de metri, acoperit cu un strat de piatră spartă compactată. În plus, înainte de intersecția cu DN1, pe ultima sută de metri a acestui drum de exploatare a fost așternut și un strat de asfalt.

Ieșirea din balastiera celor de la Geiger se face pe un drum bine pietruit și asfaltat pe ultima porțiune. Prin urmare, noroiul nu mai ajunge în DN1

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

40 comentarii

O parere

Acum 5 luni

Pe cati nu i-o fi spaguit Domnariu ca sa inchida gura la mizeriile facute de el in toate partile in Sibiu.... Oare chiar nimeni nu vrea sa vada?

Raspunde

Unul

Acum 5 luni

Cred că la mai puțini decât poți să-ți imaginezi. Protecția lor nu e de la bani. E de la NSA, KGB, SRI, etc... Banii sunt o consecință..., pentru care sunt protejați și "au succes".
Raspunde

EU

Acum 5 luni

Și în deal la Aciliu este aceeași situație din cauza camioanelor care duc piatră din carieră. Vara este praf iar când plouă este noroi pe DN. Nu se iau măsuri, nu interesează pe nimeni.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Echipa castigatoare

Acum 5 luni

Sunt doar rautati si invidii din partea multinationalelor straine care fura avutiile strabunilor nostri pentru a-i inlatura pe oamenii de afaceri din neamul romanesc, ortodox, gospodari si cu dragoste de tara si a le lua afacerile corecte si curate! Ne opune vanzarii tarii noastre sfinte si luam apararea tuturor oamenilor de afaceri romani, din neamul nostru sfant!
Raspunde

Alzara 1918

Acum 5 luni

Umor prea subtil , după cum se vede !
Raspunde

Hermannstädter

Acum 5 luni

Ai mancat bureti !
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Dinkur Angat

Acum 5 luni

Eu sunt cetatean turc, dar de 16 ani de cand stau in Romania am vazut numai sifoane care se dau in gat unul pe altul, de parca Dumnezeu al vostru nu da cu ploaie ca sa se ieie noroiul ala si sa se curete asfaltul.
Raspunde

Altul

Acum 5 luni

De aia Ungaria o fost pașalâc turcesc și Voievodatul Transilvaniei nu. De aia în Ungaria e ca-n Turcia, cu dictator și la noi încă nu (oficial cel puțin). Că noi, românii, credem în dreptate, în democrație, în libertate și în firescul natural, nu numai în bani și puterea forței. Nu avem probleme cu conducătorii, dacă ei sunt lideri, ca Mihai Viteazu, sau Iancu de Hunedoara, sau Ștefan cel Mare, sau Andreiu Baron de Șaguna, sau Emanoil Gojgu, sau Gheorghe Doja, sau Avram Iancu și mulți alții. Noi românii avem probleme cu satrapii. Înțelegi? Maşallah.
Raspunde

Altul

Acum 5 luni

Și ca să închei, nouă românilor Dumnezeu ne-o dat libertate și judecată și dragoste și toleranță și putere să credem și să facem cum credem, nu supunere oarbă în fața puternicului zilei. La noi, Isus Hristos, pe care-l aveți și voi ca profet, a spus: "-Dați cezarului ce-i al cezarului." Dar nu mai mult. Drumul e public. Țara e republică, adică noi cetățenii suntem țara.
Raspunde

Altul

Acum 5 luni

Ce drăcie! Cum am scris puțină filozofie creștină, cum or sărit sataniștii, probabil de la secta AUM de e plin tot Sibiul, să-mi dea unlike. Sataniștii ăștia se văd după numerele de la mașină, mulți dintre ei, dar unii mai folosesc și anagrame de la AUM.
Raspunde

Sibian

Acum 5 luni

Poate ne explica cineva cum pot sapa pana langa DN mai ales ca la maxim 5 metrii este magistrala nationala de fibra optica? NSA este cumva aceeasi firma care in selimbar umple autostrada cu praful de pe drumul paralel care merge la balastiera? Am inteles, tot PNL e si la selimbar.
Raspunde

Emila Elzoroaba

Acum 5 luni

A mutat STS-ul fibra, că-s tot de la pnl

Raspunde

Unul

Acum 5 luni

Cu Raluca Turcan, care are studii la Moscova făcute în anii '90, PNL Sibiu este de fapt KGB Sibiu, să fim serioși.
Raspunde

Kokos

Acum 5 luni

Mafia pnl in actiune! Rusine campean , rusine bibu , rusine domnariu si rusine seuchea!(cu litere mici dupa cum meritati) . Lasa ca la anul sunt alegeri si vom sti cum sa votam!
Raspunde

Xxx

Acum 5 luni

Asteptam reinstalarea semnului cu limita de viteza( daca se poate 10/ h maxim) si pinda politiei cu radarul asa cum pina nu demult au procedat! La aia se pricep si atit au fost in stare! Dar sa stea cu radarul numai cind e soseaua uscata ca sa aiba motiv sa dea amenzi ca daca stau acum...stau cam degeaba...vrem nu vrem mergem cu 30..40 / ca de aia e drum national sa mergem in ritm de caruta! Da au si dreptate...prea ne am invatat numai in masini asa ca...ei cred ( fiind cariera si pe o parte si pe alta a soselei) ca sr pot sapa niste gropi si direct in sosea ca sigur e ceva de extras si cu ocazia asta...stam linistiti

Raspunde

Radu

Acum 5 luni

Am votat numai cu pnl dar gata mai ales acum cu pensiile mam lamurit.

Raspunde

Unul

Acum 5 luni

Te puteai lămuri de când au pus-o pe KGB ista Turcan, cu studii la Moscova în anii '90, șefă la PNL Sibiu. Acum e foarte târziu, că acum au apărut extremiști sprijiniți de ruși pe față care prin comparație cu antiromânii ăștia agreați de toți prădătorii nu mai par așa răi, chiar dacă sunt mult mai periculoși.
Raspunde

Ceac Noris

Acum 5 luni

Afaceristii margineni, de fapt ,șpagari , au dus Sibiul in jos si și-au umflat conturile, bineinteles cu șpăgile aferente celor care conduc , fac si desfac totul in jurul Sibiului. Au creat o mafie si acolo unde sint bani sint si ei in afacere !!!

Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Un român

Acum 5 luni

Da, Ceac, afaceriștii mărgineni de la Continental, Cona, Kaufland, Carrefour, BCR și multe altele au creat mafia la Sibiu și-n România. Spui asta când toți îmbogățiții locali -prin aceleași metode dubioase ca și restul- au fost linșați la propriu, cum o fost ăla cu Polisano, sau la figurat, cum o fost ăia cu Carpatica. De fapt, acum se instalează noi fanarioți peste poporul român, prin favorizarea firmelor străine sau controlate de străini și distrugerea celor locale. Prin cumpărarea pământurilor de tot felul de dubioși, locali sau străini. Bine firmele locale, sau nu, în mod clar nu ar trebui să-și bată joc de oameni, cum fac ăștia aici cu noroiul.
Raspunde

Un român

Acum 5 luni

Ce să zic, Norise, afaceriștii mărgineni...de la Sebeș, de exemplu, - aduși de KGB istul Iliescu și sprijiniți de președintele ne-KGB ist Iohanis, dar vrut prim ministru de KGB istul Voiculescu - au creat o mafie care exploatează colonial România. Mărginenii sunt de vină, ce mai una alta. :-)
Raspunde

Altul

Acum 5 luni

Corect, Ceac! Afaceriștii mărginenii de la Raiffeisen au plătit chirii lui Iohanis ani de zile pentru agenția de pe Bălcescu din casa pe care o avea restituită ilegal. Ce mafie! Altfel... da, e pericol public ce fac ăștia cu noroaiele acolo. Dar nu e numai vina lor că nu funcționează instituțiile care trebuiau să-i oprească, ei profită, fix cum profită și alții de marele jaf. PS cică și prin Ucraina, înainte de război, era un jaf colosal și continuu...
Raspunde

Carcotel

Acum 5 luni

Absolut delicios. Amuzant ca au scos cisterna aia sa picure apa peste mocirla aia de parca ar rezolva ceva si dupa aceea mai vine si ala cu buldozerul acea mic sa uniformizeze si mai bine mocirla, macar sa arate frumos pe camera. Absolut delicios. Hai ca o sa-mi fac drum in colo zilele urmatoare sa vedem cum arata situatia :D

Raspunde

Om rau

Acum 5 luni

ia vedeti si ce au ingropat in gropile alea...si cum nenorocesc pamantul si panza freatica

Raspunde

Coco

Acum 5 luni

Corect.Ce mizerii și molozul au îngropat acolo,n-au vazut:Politia,Mediu,Primăria,Apele Romane.NIMENI!!! Utilaje neînmatriculate circula pe D.N.,traversează drumul de la stânga la dreapta și invers peste linia continua,ies basculante în fata ta,fără sa se gândească,ca în mașinile care circula pe D.N.sunt oameni care nu se așteaptă la SURPRIZE.....Nimeni in Sibiul asta nu si-a bătut joc de TOT,TOT...ca acest "NELU" Domnaru. Deranj maxim pe unde a pus mana(A1,DN1 Calea ferata la Marsa,deplasata de măgăriile lui.....).I-ti vine sa plângi când vezi ca nimeni nu-l poate opri,iar pe un om normal când GRESESTE ,îl executa.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Aci Duțu

Acum 5 luni

41 de postaci de la fermă mobilizați, clar "articol" la comandă. Hai postaci, vreau și eu mai mult de 20 dislike-uri. Stați pe telefon, vine curând comanda

Raspunde

Ai aparut si tu!!!

Acum 5 luni

(Acest mesaj a fost șters din cauza limbajului calomnios folosit)

Raspunde

Unu

Acum 5 luni

(Acest mesaj a fost șters din cauza limbajului calomnios folosit)

Raspunde

Gimi

Acum 5 luni

CEL MAI BUN ARTICOL DIN ULTIMII ANI. FELICITĂRI, DAR NU AVEȚI ANVERGURA NECESARA SA OPRITI ACEST PATRON SA NU-ȘI MAI BATA JOC DE TOT. E NEVOIE DE "ROMANIA TE IUBESC".SUCCES!
Raspunde

Calu

Acum 5 luni

Acolo e si linie continua, dar nu conteaza pt unii. Pot trece peste ea ca aia e doar pentru prosti. Sunt de acord cu investiiile dar sa se faca cu respect pt ceilalti. Asfalt, zona de spalare manuala a utilajelor si cuva cu apa. Lege exista, dar nu se aplica. Daca esti sanatos la cap, nu poti iesi asa pe DN.

Raspunde

UN SIBIAN

Acum 5 luni

pe langa mizeria asta... nimeni nu spune nimic despre praful drumului tehnologic din zona rampei Stefan Cel Mare (Dealul Daii) care merge la depozitul de balastru.... zeci sau sute de camioane degaja praf care ajunge in oras si chiar pe autostrada. Nu tu Garda de Mediu, nu tu primaria Sibiu, nu tu Consiliu Judetean ;) .... la consiliul judetean nici nu ma astept ca stim toti! oras si judet lasat pe mana oierilor!
Raspunde

Un oier

Acum 5 luni

Cum la mâna oierilor? Păi nu-i condus hermanștatul de saxeni și alți ne-oieri, ca Raluca Turcan cu scoală rusească la Moscova, de zeci de ani? Acuma, când vine greul, o dai cu oierii? Ești nedrept. Sau vrei să manipulezi oamenii simpli.
Raspunde

MergeTreaba

Acum 5 luni

Vara, cand circului pe centura Sibiului, zici ca esti in plina furtuna de nisip sahariana…nu in zona cu climat temperat continentala!!! Garda de mediu nu exista in Sibiu…!!! Precum nu exista si alte institutii de control !!!
Raspunde

Laurentiu

Acum 5 luni

Oligarhii Sibiului, de mana cu micii politicieni de carton, fac ce si cum vor ei - nu tin cont de sanatatea cetatenilor ci doar de profit, atat, profit. In ignoranta lor caracteristica nu reusesc sa vada faptul ca, si ei, si progeniturile lor locuiesc tot in Sibiu si respira acelasi praf ca orisice muritor de rand. Mint cu nerusinare pentru ca, din pacate, nu are nimeni ce sa le faca - baietii cu ochii albastri vegheaza la bunastarea nomenclaturii provinciale.
Raspunde

MergeTreaba

Acum 5 luni

Fff buna acheta dvs.. Va rog sa incarcati pe site din nou articolul cu miile de bascule vandute de NSA in conbinatie cu Constructii SA…. Poate asa se trezeste dl. Pusderca si Dobre (….stiu ei la ce institutii ale statului lucreaza ). Pusterca este singurul Dir. de regiune “Antiefactie” care nu a fost schimbat din functie !!! De ce oare ??? Alo !!!! Cei din corpul de control din MF, ce faceti ??? Sau dl. Pusderca “gestioneaza” fff bine si precis cateva dosare din Antifrauda care nu trebuie sa bubuie !!! Dl. Pusterca…se stie ce rol jucati in cel putin 2 anchete ale subordonatiilor dvs. pe care din rasputeri doriti sa le “ingropati”….o sa vina clipa si pt dvs.. TIC….TAC….TIC…TAC!!! Va dau initialele unui dosar R.M.G.C
Raspunde

Nickname

Acum 5 luni

Trăim și avem ce merităm!!! Intelectualii și oamenii cumsecade care formează Poporul Român nu mai sunt nici 10%. Ca Nație!!! Iar cei 90% formează Planeta Maimuțelor și Populația Gheboasă. Ce poți să le urezi în afară de un singur lucru: "Dumnezeu Să-I TRĂZNEASCĂ!!! Amin!
Raspunde

Unul

Acum 5 luni

Dacă sunt 10% intelectuali nu e optim, dar e suficient cât să se poată ridica poporul și Țara. Chestia este că au tot impus străinii cu nemenclatura tot felul de antiromâni la conducere, la toate nivelurile, și de asta e jale. Dar nația e ok și nu ne merităm soarta! Merităm mai bine!
Raspunde

Un român

Acum 5 luni

@ nicneim Tu ai făcut și faci ceva trădări sau hoții sau crime împotriva românilor, de spui că să stea liniștiți să fie distruși, că "merităm" ce avem? Poate tu. Restul nu.
Raspunde

Sibian

Acum 5 luni

Degeaba ne stresam... Vin alegerile... O sa alegem un rău necesar... Vai de capul nostru. Doamne ajuta!
Raspunde

Bogdan

Acum 5 luni

Da..! Din păcate trăim într-o țară în care de mult se pune accentul pe a Trata, nu a Prevenii. Și dacă stai să gândești din perspectiva ,, lor", așa este. Se câștigă mult mai mult dacă tratezi, decăt dacă previi. Goana nebună după avuție, Nesimțirea, care a devenit o virtute, și lipsa de umanitate, sunt câteva din obiceiurile care duc la astfel de consecințe cu repercusiuni și asupra tot mai puținilor oameni modești. Cu regret , dar conștient , vă spun că Romania este în Cădere Liberă....!
Raspunde

Ion

Acum 5 luni

Ma intreb ce opozant politic are treaba sa sape la temelia primarului Seuchea cu si pt un motiv de tot rasul.Situatia fiind f simpla ,un operator economic nu respecta conditiile impuse la aprobare scurtand un acces auto cu cativa zeci de metrii la o sosea nationala.Fiind seceta a mers ,dar mai si ploua.....si apa noroi face.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus