Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Suedia: Un bărbat a fost împușcat într-un centru comercial din orașul Malmo

Suedia: Un bărbat a fost împușcat într-un centru comercial din orașul Malmo

Un atacator neidentificat a împușcat și rănit un bărbat, marți, într-un centru comercial din orașul suedez Malmo, a anunțat poliția, relatează Reuters, citată de Agerpres.

Potrivit unei declarații a poliției, victima, împușcată în picior, a fost transportată la un spital local, starea sănătății sale nefiind cunoscută imediat. Suspectul în acest atac nu a fost identificat, nu se cunoaște deocamdată motivul agresiunii și nu au fost efectuate arestări, a precizat poliția.

Incidentul a avut loc într-un cartier locuit în principal de imigranți. Malmo este al treilea cel mai mare oraș din Suedia.

Europa a fost zguduită în ultimele 18 luni de o serie de atacuri violente împotriva civililor în Germania, Franța și Belgia, atacurile fiind comise de bărbați din Orientul Mijlociu sau de origine asiatică. Multe dintre atacuri au fost revendicate de gruparea jihadistă Statul Islamic (SI).

foto www.thelocal.se

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1491

Comentarii

2 comentarii

J.C.

Acum 7 ani

multam fain Merkel
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 7 ani

Ce mesaj se doreste a fi receptionat in urma publicării acestei Senzaționale "știri" ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus